hocam beni tanımadan hakkımda nasıl hüküm veryorsunuz anlamış değilim. şimdi cevap vereyim
1 bilinmediği için yazmış değilim. Mesele zaten sadece bilmek değil. Hepimiz çirkin işlerin çirkinliğini biliyoruz. Güzel ve faydalı olanı birbirime hatırlatmak hepimizin görevi
2 bunu yapan elbette müslüman olmayabilir ve kimse müslüman olmak zorunda da değil. Bırası genel bir forum olduğu için bu konuya bakan benim gibi müslümanlar da elbette vardır. Hatırlatmam onlaradır. Ki zaten diğer inanışlara sahip olan ya da inanmayanlara yazdığımı düşünmek aşırı saçma bir durum.
3 müslümanların birbirlerine güzel olanı tavsiye etmesi genel bir durum ve böyle olması gayet mutluluk berici. Din terbiyecisi olan Kuran be Peygamber sav dir. Bizler sadece bu güzellikleri birbirimize tavsiye ederiz. Eğer ayet duymak beni rahatsız ediyor diyorsanız malesef dorumu terk etmeniz gerekir, ya da sizin gibi düşünmeyenlere saygılı olacaksınız.
4 konunuza burada müslüman insanlar da olduğundan elbette ayet ve hadisler yazılır. Ve bu yazılan illa sizin için yazılmış demek değildir. Şahsım olarak yazmamın nedeni müslüman kardeşlerimi uyarmak. Sizin inancınızın ne olduğuna dair zerre düşünmedim ve beni de ilgilendirmez zaten
Son olarak sizin bakış açınıza göre ayet yazdığım için ben kadın döven hayvanlara işkence eden biriyim. Lütfen bu saçmalıkları bırakın. Tabi kimse mükemmel değil. Şunu da unutmayınız ki ayet yazdı diye islam inancına göre olması gerekeni inananlara hatırlattı diye insanlara efelenmek ne abes.
Son olarak bizlerin yani her müslümanın görevi bir yanlış gördüğünde bunu düzeltmeye gayret etmek. Tabi elinden geldiğince. Kişiyi vazgeçirmek değil. Sadece anlatmak.
not: bol miktarda yazım yanlışı ve düşük anlamlı cümle olabilir.
Siz beni yanlış anlıyorsunuz, ben diyorum ki arkadaş dini bir öneri tavsiye istememiş. Bu işi yapacağını kafaya koymuş. Teknik bir finansal yorum bekliyor. Dikkatinizi çekerim.