Yurtdışından satmak için düzenli ürün getiren var mı? Vergiye takılmayan yada takılsa da kolay bir şekilde çözen. Ürünler elinize sorunsuz ulaşıyor mu? Tek seferde 200-300 usdlilik listeler halinde ürün getirtmeyi düşünüyorum ama ürünler ulaşmaz takipsiz harap olsun istemiyorum. Nasıl hallediyorsunuz?
Hocam öncellikle vergisiz ürün getirip satmanız taraftarı degilim.
200 300 usdlik ürenler tek seferde getirirseniz yüzde 99 gümrüge takılırsınız gerekli porosödürleri hallettikten sonra vergiyi ödeyip ürünlerinizi teslim alıyorusunuz.
Simdi gelelim asıl konunuza sizin yapmak istediginiz yapan arkadaşlar 20 dolarlık 30 dolarlık paket şeklinde alıcıdan rica edip üzerine dogum günü hediyesi tarzında ibareler koydurup gümrüge girmesini kısmen engelleyip her ürünü farklı birinin ismine getiriyorlar 10 üründen 9 bu şekilde geçiyor sizle sizin şansınıza kalmış durumda.
Egerki durumunuz varsa ürün almak istiyorsanız gümrük ve havaalanı ihalalerini takip edip gidip onlara girmeye calısın .
atıyorum 10 tane iphone 6s açılış bedeli 6k diyelim sen 6.1k teklif verdin baska teklif veren olmazsa ürünler size kalıyor vs vs bu konuları araştırdın .
Bilgi almak isteyenler pm atmayın lütfen konu altından yazın elimden geldigi kadar cevaplicam tüm arkadaşlar görsün