ercnakar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek verdiğin ürünler kıymetli ürnler tabiki. Ben ilk olarak iadesi olmayan ve kişiye kullanıcıya vb. gibi özel birşey olabilirse diye düşünüyorum? İlk etapta bunlarla başlamak için daha fazla sermaye gerekli sanki.
aklımda bir öneri vardı, bu yorumunuzu görünce daha da netleşti önerim. kesinlikle kişiye özel kolye, yüzük vs satmanızı öneririm. 1 tane müşterim var, instagram'dan satış yapıyor 250k aktif takipçisi var. aylık net kârı 20k üzerinde. tabi özel günlerin olduğu zamanlar misal sevgililer günü vs o dönemlerde 2-3 kat artabiliyor kazanç.

bunu da 2 şekilde yapabilirsiniz; ilk seçenek istanbuldasınız sanırım, kuyumcukent veya eminönü tarafında üretim yapan bir çok firma var onlardan çok uyguna alıp yüksek kârlar ile satabilirsiniz. misal şuan bir kolyenin toptancıdan alışı 5 dolar yani 30 lira civarı. internette satış fiyatı ise 100 lira

2. yol da benim müşterim tarzı büyük firmalardan dropshipping ile çalışabilirsiniz biraz daha düşük kâr marjı ile.

bu sektörü neden önerdim diyecek olursanız, yapılan ürünlere lazer ile isim yazılıyor ve kişiye özel hale geliyor. geri iadesi mümkün olmuyor, tabi kargoda ezilme bükülme vs olmadıysa.

çok az bi sermaye ayarlayabilirsem direk yapacağım iş bu