Findeks için teşekkürler, ben detaylı inceleme yapmıyor biliyordum, o yüzden başvurmadım.
Bu güzel ve detaylı anlatımın için teşekkürler. O zaman kredi başvurusu daha yapmim.
Peki firmaların finansmanları var, Koç finans vs vs. Bunlarda kredi başvurusu yaptırsak araba için bir sıkıntı olur mu? Yani yine düşme ihtimali var mı?
Aracı finans şirketleri şu şekil kredi de yardımcı oluyorlar kendi anlaşmalı bankalarından size kredi veriyorlar. Her 10 bin tl için sizden 1.500 tl komisyon alıyorlar. Yanii 35 bin tl için sizden 5.250 tl gibi komisyon alacaklardır.
35.000 TL + 5.000 desek size 40 k bankadan kredi kullandırırlar sizin elinize 35 bın geçer faizi ödeyeceğiniz tutar 24 ay da geri öderseniz ortalama 56 bin 36 ay da geri öderseniz 66 bin tl yi bulur açıkcası pek mantıklı bir iş değil bu devirde kredi çekmek .
Esnaf kefalet kredisine başvurdunuz mu ? onlar daha iyi yardımcı oluyorlar diye biliyorum
Cevabınızı eksik okumuşum taşıt kredisi çekmek tamamen çılgınlık 30 k lık arabaya 40 diyerek hem size 10 bin tl daha yüksege satıyorlar hem de 6 k komisyon alıyorlar . siz 30 bın tl lık araba için 66 bın tl geri oduyorsunuz tamamen çılgınlık
+ arabayı rehinli satıyorlar kredi borcu bitene kadar arabaya rehin koyuyorlar. 2 taksit ödeme arabayı altından alıyorlar