ICANN ile iletişime geçin öncelikle hocam
Teşekkür ederim hocam.Müsait olduğumda iletişime geçmeye çalışacağım.
Şahsi görüşüm; domaininizde instagram marka adı yer aldığı için direkt elinizden geri alınmış ve satış iptal edilmiş olabilir.
Ve tahminimce domain gerçek anlamda spam listesine alınacaktır. Instagram ve Insta kelimeleri marka adı olması nedeniyle koruma altında olabilir. Hatta daha önce yaşanmış örnekleride var diye hatırlıyorum.
GoDaddy domain sektöründe ne kadar dünya devlerinde biri olsada işin bir çok konuda kurnazı konumunda;
Keywords domain sorgulattığımda ve com net org hatta co uzantılı uygun bir tane bulduğumda; eğer hemen satın almazsam, çoğu domain sonraki sorgulamalarımda nedense alınmış oluyor. ( İngilizce )
Bir çok defa başıma geldi. Net bir şekilde domain değerliyse, satışa kapatılıyor ve premium adı altında fahiş fiyata satılıyor.
'Çoğu domain sonraki sorgulamalarımda nedense alınmış oluyor. ( İngilizce )! Aynen önceden çok sık karşılaştığım bir durumdu hocam.O yüzden beğendiğim ismi anında alma taraftarıyım.Örnek imzamdaki domaini beğendim.Kartta para yoktu o an nakit vardı atm ye 25 dk boyunca hızlıca yürüyerek parayı yatırdım ve aldım

İnstagram kelimesinden olabilir hocam ama madem isim sakıncalı o zaman satmamaları satıyorsa almaması gerekiyor firmanın(artık benim gözümde firma sayılmaz).Örnek instagram kelimesi gecen domainler ;
https://i.hizliresim.com/EDXDpz.png
Değerli yorumunuz için de teşekkür ederim hocam.