2007 yılında kendi adıma adsense hesabı almıştım. Tıkladık banlandı ilk tecrübemdi.

Sonra başka biri adına aldım. İyi tutarlar kazandım. Gelirler düştü 2008 yılında açtığım hesabı gelirler çok düştü diye ve bazı sitelerimi kapattım devrettim. 2015 yılında sattım.

2 arkadaşım adsense hesapları var onları kullanıyorum gelir çok da az.

2 eski sitem var biri 2008 yılında açıldı biri 2015 içerikleri da baya dolu. Arkadaşlarımın adsense hesabından reklam koyabilirim. Son değişiklikle onay işlemi gelmiş girip bakmadım reklamlar yayınlanıyor.

Ara ara bu 2 site için reklamları kaldırıp kendi adıma başvuru yaptım. Red aldım hep. Birkaç gmail hesabı da açıp başvuru yapmışımdır. Mailleri hatırlamıyor olabilirim.

Neyi yanlış yapıyorum. Tel no falan farklı mı olması gerekiyor? Adres dahi.Çok yeni ve içeriği az olan siteler kabul ediliyor da ben neden kabul edilmiyorum.

2007 yılında ban yemiştim. Onu hatırlar mı hala? Başka bir isimle başvuru yapsam tel no farklı yazmak mı gerekir? İp ve pcyi fark eder mi?

Bir türlü kendi adıma hesap alamadım. İngilizce siteye başlıcam hesap da bana ait olsun istiyorum.