TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem logo hemde defalarca revize, hemde ücret konsuunda mükemmel bir iş çıkarmıştın.. Ben revize için bıkmıştım ama sagol sen hem iş ahlakın hem çalışman hemde fiyat konusunda çok yardımcı olmuştun.. Herşeyden öte yardımsever biri olman beni zaten mest etmişti.. Tekrar vesile ile teşekkür ederim
Tekrar bende rica ederim teveccühünüz.
----------------------------------------
Yeni projemde tek bir tasarımcı değil birçok tasarımcının gözünden sizlere işler sunacağınız.Platformumuz çok büyük kişilerin bir arada olacak bir platform olacaktır.Sabırsızlıkla sizlere sunma gününü bekliyorum.şuan üzerinde çalışmalar devam ediyor.
---------------------------------------------------------------
Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz kendi konunuzda yaptığınız logoları koyuyorsunuz. bende o logoları beğenerek size pm atıyorum. örnek veya detayları veriyorum. fiyat konusunda anlaşıyoruz. Siz belirlenen günde bana dönüyorsunuz yaptığınız logonun konudaki logolarla bi alakası yok. Ama fiyat konudaki logo fiyatları. Benim izah ettiğim durum bu.
hocam logo standart değildir ki örnek vereyim yaprak sarması yaprak sarmasıdır tarifi nadir tekdir.ama logo sizin firmanız şirket bilgileriniz.kurumsal renkleriniz.ne iş yaptığınız neler vaad ettiğiniz gibi özellikler ile harmanlanır.ama arkadaş yaptım oldu gibi diyorsa yapılmamalı.dediğim şudur sizin işiniz ile alakalı tasarımlar ortaya çıkar.bazen de beğenmeyebilirsiniz bu normal,beğenmediğiniz de yapılan tasarımlardan çevrenize danışın örnek tarif isteyin,benzer şirketlerin logolarını inceleyin onlar hangi yönde rakiplerinizi analiz edin.logo boğmamalı,bazen en basit logolar bile akılda kalır sizi temsil eder.örnek beko logosu hafif açılı ve tipografili bir tasarım.sade,boğmuyor,nike,adidas gibi gibi..gaziantep logosunu hatırlıyor musunuz sadece kaç milyar tl yaptırıldığını biliyoruz ama tasarım aklımızda değil.belki tasarımcıda suç yoktur.iletişim bozukluğu yada iki taraf duygusu birbirine geçmemiştir ne anlatılmak istendiği.örnek logo yaptıracağınız mesela siz bir kağıda karalayın içinizi dökün çünkü siz beğenmek istiyorsunuz.o yüzden tarifi eskiz ile anlatın yada esinlenin.