Hocam tek bir kişiye yaptırıyor iseniz bir grafiker danışman eşliğinde tasarım verdirin.istediğiniz bir tasarım anlatıyorsunuz ve ödeme yapıyorsunuz bir grafiker in hayal dünyası mı yoksa 20 grafiker 30 50 100 kişinin sizin için sizin beğendiğiniz, bir tasarım mı isterseniz kullanmayı? eğer böyle bir platformda iş yaptırmak isterseniz çok yakında beklerim inşallah.
hocam 5 tl 10 hatta 20 yani en kötü logo bile 200 tl den aşağı olursa hayal kırıklığına uğrarsınız.logo bir şirket iseniz tamam çok önemlidir ve kesinlikle önemli.siz ekip olarak birşey yapmayabilirsiniz ama insanlar sizi logonuzda itima eder.5 tl logo tasarlatıp çok şey beklemeyin. 10 20 tl bir logo bekliyorsanız bu bir editleme dekupe işlerinden farkı yoktur çünkü dekupe fiyatına logo yaptırıyorsunuz.ücretini bilmiyorum logo yaptırdığınız kişiye fiyat.Logo tasarlayan kişi ruhsal olarak da müsait olmalı mutsuz ve işini sevmeyen birinden iyi bir iş bekleme hocam.Heleki grafik işini zorla yapıyorsa.Bir işin ederi vardır birde işin niteliği vardır.Logo yaptırılan platformlara bakın en kötüsü kaç tl den başlıyor ve çokta memnunlar çünkü verdikleri paranın hakkını alıyorlar.Çünki tek bir kafadan çıkmıor tasarım.İşin ehli insanların sizlere sunduğu birçok insandan.Siz r10 da grafik işi yapan belli kesimdir.Burdaki bu işi yapanlardan daha iyileri olabileceğini düşünün.Yakında eğer hertürlü bir tasarım yaptırabileceğiniz bir yer arıyorsanız mesaj ile yakında açılacak platformumuza bekleriz inşallah.
Neden boş yere parası gitsin hocam.para gidince eksi trader ve zaman kaybı geri gelmeyecek.Bu yüzden üzerinde çalıştığım zamana ve güvenli ödeme sistemi tasarım teslim edilir tasarımcıya ödeme yapılan bir sistem üzerinde ilerliyoruz.Üç beş işin ehli olmayan insanlar için işleriniz yarım mı kalacak.Tabiki hayır.
Ucuz etin yahnisi olmaz hocam.İyi bir iş bekleniyorsa iyi bir ödeme ile cezbettirilir ve gerçekten tek bir kişi değil birçok kişinin sizlere tasarım yaptığını düşünün.bir kişiye değil birçok kişi sizin için yaptığını secip kullanırsınız.yakında..
Aynen öyle hocam zamanı olmalı ve çoluk çocuk işi değil.Eğerki bu kardeşinizi şener şen gibi oldu jilet satan allah göstermesin.Benim gibi kardeşinize destekleriniz; destek konusu maddi istemiyorum.öneri tavsiye gibi.ve yanımda olmanız.geçen bir konuya yorum yaptım çıt yok böyle böyle bir proje geliştiriyorum tavsiye verin dedim.tavsiyelik de değil model çizilmiş oturtulmuş eksikliklere göre tasarlanmış bir model hayata geçirme aşamasındayım belli bir zaman sonra açılacak.
Bu ençok neden kaynaklanıyor biliyor musunuz hocam.kaç seçenek istediniz ücrete göre 1 logo yaptıracaksanız en az 10 seçenek sunsun.ben bilirim kendimden beğenene kadar logo yapmıştım.belki bir günüm gitmişti verilen ücret 1 günüm değecek bir gün değildi.çünkü sorumluluk ve aldığın ücret onun içine sinmesi idi. Eğer benim hakkımda yapılmış bir yorum görmek isterseniz @tahsincetinkaya hocamızın teşekkür konusu var. Ben kendimin reklamını yapmak istemiyorum ama her insanın kişiği vardır.
Ben sizlerden sizin kullanacağınız bir platform geliştirme sürecindeyim.Hem bu mesleği sevdiğim eğitimi aldığım vs vs bir işin çıraklığını yapmayan ustalığını yapamaz bunu bilin hocam. Adam su bayisi grafik işi yapıyor örnek.Çok yakında ekibim ile sizlere güzel işler yapacağıma inanıyorum.
siz kendi konunuzda yaptığınız logoları koyuyorsunuz. bende o logoları beğenerek size pm atıyorum. örnek veya detayları veriyorum. fiyat konusunda anlaşıyoruz. Siz belirlenen günde bana dönüyorsunuz yaptığınız logonun konudaki logolarla bi alakası yok. Ama fiyat konudaki logo fiyatları. Benim izah ettiğim durum bu.