Merhaba,
Bu konuda idrak yolları kapalı biriyle daha fazla tartışmaya girmeyeceğimiz için bizim de son mesajımız. Moderatörler dışında yazılan hiçbir mesaja geri dönüş sağlamayacağız.
Konuyla ilgili olarak Ergun Bayram'ın zaten benimle çalıştığını inkar etmedim. Ayrıca şu meşhur, moderatörleri kandırdığımı iddia ettiğin ekran görüntüsünün hangi gün yazıldığına iyice bakmanı da tavsiye ederim.
Evet, senin şuan çalıştığın firma daha önce forumda Turkey Bilişim olarak iş yaptı, bunları görmedin mesela sen, ne oldu devredildikten sonra mı dilin açıldı? Onu geçelim, senin meşhur siten
http://reptilebilisim.com neden suspend edildi? Neden oradaki evrakları gizlemeye çalıştın acaba?
Defalarca kez d0l4ndırıcılık sıfatıyla suçladın bizi, bunun hesabı merak etme deliller toplanarak sorulacak. Sen bize suçlamaları yönelttin ama bizim sorduğumuz sorulara ise işe yarar bir cevap vermeyip sadece uzun uzun yazılar yazdın. Bu da senin art niyetini gayet iyi ortaya seriyor.
Tema konusuna bu kadar takılman da garip. Herkes sitesini kafasına göre düzenleyebilir. Biri gelip benim sitemin içinde bulunan yazıları yazıyor diye suçlu ben mi oluyorum yani? Keşke bizi temayı bizim verdiğimiz gibi bir düşünce ile suçlarken sen kendi ticaret puanına baksan da "kopya içerik olarak makale" satmasaydın

Ekran görüntüsü:
http://prntscr.com/l9iop7
Bize şunu söylemeniz yeterliydi forum için "sizin yüzünüzden iş yapamıyoruz, karnımız ağrıyor, satış yapmayın" bunu kabul ederdik. Ancak, gelip burada itibarsızlaştırmaya çalışman zaten yaşını ve bazı şeyleri idrak etme seviyeni ortaya çıkarıyor.
Dediğim gibi uzun uzun mesajlar yazarak kafa karıştırma gibi bir niyetim yok senin gibi. Sen yüzlerce sayfa yazı yazıp aynı şeylerden sürekli bahsediyorsun. Çünkü elle tutulabilir bir yanın yok.
Bizim hakkımızda bu kadar d0l4ndırıcı diye konuştun ama bunların hiçbirini kanıtlayamıyorsun, benim ahımı alıyorsun sadece. Ben sana hakkımı hiçbir zaman helal etmeyeceğim.
Bundan sonraki süreçte moderatörler dışında sana kesinlikle cevap vermeyeceğim.
Bazı arkadaşlar forumda başka sektörlerden gelene arkadaşları taşlıyorlar ama unutuyorlar ki özel sektörde 1 firma tek işle meşgul olamayabilir ve bir çok ortaklı firma alt yapısı da olabilir
forumdaki moderatörler bölümde açılan konuları hakkaniyetli onaylıyorlar bunu gayet iyi biliyorum firmanın faaliyet alanını incelemeden konuları onaylamıyorlar.
ek bir rütbe - tag açılmasına gerek yok.
ayrıca 1 firma 1den çok websitesi üzerinde kurumsal kimliğini kullanabilir ve kullandıkları isimler çok önemli değil sonuç odaklı kurumsal kimlikleri bellidir.
isterse 10 tane site üzerinde kendi kurumsal kimliğini kullanabilir ömer bey, farklı arkadaşların bunu suistimal etmesi internet ortamının saçmalığından öte değil araştırmadan ürün almasınlar.
Arkadaş kendini vergi memuru falan sanıyor ondan bu tavırları Hocam
Kapanışı da atalarımızdan gelen bir sözle tamamlamış olalım.
Girme cahille münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına!
Herkese iyi forumlar.