ARKADAŞLAR SANIRIM O GÜN GELDİ. Admin tarafından telegramda yapilan açıklamada bu hafta bitiminde çekim olacakmış.
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Benimde bugün keşfettiğim ve kullanmaya, deneyimleye başladığım "Berminal" uygulamasını size tanıtmak isterim. Yorum atarsanız çok memnun olurum. Bir sorununuz olursa lütfen yazınız buraya beraber halletmeye çalışalım. Teşekkür ederim
Uygulama olayı ne ?
Berminal aslında daha önce benzerine rastladığımız bir uygulama olayı ise kripto paralar ile ilgili makaleler, haberler, güncel borsa durumu gibi şeylerin paylaşıldığı bir platform.
Peki anlat bakalım napıyoruz
Uygulama yeni olduğu için benim fikrimce bir şeyler kazanılabilir denenmekten bir şey kaybedileceğini düşünmüyorum.
Nasıl kayıt olunur
Arkadaşlar öncelikle kullandığınız platformdan uygulamayı "Berminal" yazarak aratıp indiriyoruz ve "register" Ile bilgilerimizi dolduruyoruz. Lakin önemli bir kısım var alan kodunu seçtikten sonra numaranızı "
başına 0 koyarak yazınız" Sms biraz geç gelebiliyor butonlara bir kaç kere daha basarsanız gelir.
Fiyatlandırma, ücretler ne kadar ?
Sistem şu şekilde oluyor:
1Berminal puan=0.05$
-Referans kodu ile üye olursaniz : 100 Berminal puan
-Davet veya referans ile üye yaparsanız : 100 Berminal puan
-Haberleri "Bill" ve "Bear" yapar iseniz 1 Berminal puan(+,- anlamına geliyor)
-Haberi okuyup haber ile ilgili soruyu doğru çözdüğünüz zaman 2Berminal puan.(çok kolay oluyor direkt anahtar kelime ile okumaya gerek kalmadan)
-Airdrop havuzundan aldığınız kod ile 100Berminal puan 
Bahsetmiş olduğum bölümler görselde mevcut.
Gelelim linklere
+Referans kodum(size ve bana 100puan kazandırıyor=5$): b53b162b
Kodları girmeniz gereken yer "Me" kısmında "Redeem Tokens"
Şuan ki kazanç durumum pek bir şey yapmadım 30 dakika felan