İçerik Açıklaması

Merhaba arkadaşlar, Ağustos baş açtığım hesap bu güne kadar 11k takipçiye ulaşmıştır. Hesaba ait blogger sitem bulunmaktadır.

bloggerden fazla paylaşım yapmadığımdan ve günlük pin, re-pin paylaşımı az olduğundan gösterim ve etkileşim de az olmaktadır.

10k takipçi sonrası hesabımı ana hesap olarak kullanmaya başladım. hem bloggerden hem diğer sitemden paylaşım yapıyorum. bir iki aya gösterim ve etkileşim oranları artacaktır. Fiyatlar buna göre ayarlanmıştır.

Farklı paketlerden bütçenize göre yararlanabilirsiniz.

Pinterestte paylaşılan pinin uzun zaman boyunca size hizmet edeceğini unutmayın.

Önemli !:
Ana hesap olduğundan pm yolu ile hesap adı paylaşılmayacaktır. Sadece sipariş verenlere hesap adı verilecektir. Profil bilgilerinden farklı hesap olması durumunda ücretiniz aynı gün iade garantisi altındadır.

sipariş sonrası hesap gönderilecek ve tarafınızca kontrol edilip teyit alınacaktır. Profil bilgilerinden eksik (Takipçi sayısı, aylık erişim) ise iade yapılır.
Profil bilgisi doğru ise çalışma yapılır iade şartları çalışma 30 gün sonunda yerine getirilmemişse gerçekleştirilir.

Hesabı beğenmedim diyenlere iade yapılmaz.

İstenenler verilmez ve çalışma gecikirse iade yapılmaz.

Profil Bilgileri

Hesap dili: İngilizce

Takipçi Sayısı: 11K
https://prnt.sc/l9guma
Aylık Görüntülenme: 8K
Aylık Etkilerşim: 368
https://prnt.sc/l9gv6s

Paket 1

Pin veya Re-Pin : 1/gün
Süre: 30 gün
Teknik Destek: Yok
Raporlama: Pano içerik sayısı ve istatistiği gönderilir.
Fiyat: 30 TL/ay

Açıklama: Paket içerisinde günde bir tane olmak üzere belirlediğiniz yöntemle pin veya re -pin yapılır. re-pin seçilmesinin avantajı hesabınıza takipçi gelir.

İstenen: web sitesi veya hesap bilgileri. Özel istek yoksa pin veya re-pin kendim seçerim. Özel durumda 30 günlük plan ve link atılması gereklidir.

Paket 2

Pin : 2/gün
Süre: 30 gün
Teknik Destek: Var
Pin Atılma şekli: 3 adet tag, 20 kelime açıklama, Rich pin şeklinde gönderim
Raporlama: Pano içerik sayısı ve istatistiği gönderilir.
Fiyat: 100 TL/Ay

Açıklama: paket 2 de pinlere belirlediğiniz 3 tag konulur. Belirlediğiniz 20 kelime açıklama girilir. wp sitenizden rich pin (zengin pin) olarak paylaşım yapılır. Rich Pin konusunda, tag ve açıklama konusunda teknik destek verilir.

İstenen: Web sitesi adresi

Paket 3 Uygulama:

Play Store de yüklü olan uygulamanızın reklamı yapılır. Kullanıcılar doğrudan linke tıklayarak uygulamanızı yükleyebilirler. (Mobilde) Uygulama açıklaması, tag eklenir. 3 adet uygulama resmi eklenir.

Fiyat: 30 TL

Açıklama: Uygulamanız yayında olduğu sürece pinterestte yayınlanır. Kalıcı backlink almış olursunuz. Etkileşimin artmasıyla birlikte doğrudan indirme yapılabilir.

+ Pakete dahil olarak
1 adet indirme.
1 adet 5 yıldız yorum.

İstenen: Uygulama linki, 3 adet uygulama fotoğrafı, 100 kelime açıklama, 3 adet tag

Hizmetlerde, takipçi, kazanç, tıklama garantisi verilememektedir.