dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi konu açıklığa kavuşturulamayacaksa ben iftira atıyor oldum yani öyle mi? Ben sizinle ilgili sorun yaşadım, sizinle tekrar çalışmıyorum ve çalışmam.
Madem iftira atıyorum aşağıda ki konudaki arkadaşlarda sanırım size iftira atıyor... Bence bir bakmalısınız;

1. Konu : Devir konusu, lütfen yorumlarıda okuyun.
2. Konu : Sizinle ilgili sorunlarını dile getiren arkadaş ve altına mağdur olan diğer kullanıcılar.

Madem ben iftira atıyorum, firmanızı kötülüyorum yukarıda ki konuda yorum yapan ve konuyu açan arkadaşlarda aynı şekilde size iftira atıyor demek ki.
Forum olarak el ele verdik sizi kötülemek için uğraşıyoruz sanırım...
Şuan bunları açık açık yazmamın tek sebebi sizin beni " Yalancılık " ile suçluyor olmanızdır. Konuyu bu hale siz getirdiniz bilginiz olsun.
İlk önce şunu bildirmek isterim ki size yalancı gibi bir söz ile yada anımsatıcı bir kelime kullandıysak kusura bakmayınız.

Yaşanılan problemlerin açıklamalarını size de buradan bildirmiş olmak istiyorum.

Firma devir alındıgında sadece Hosting hizmeti sağlıyordu bunu bilmeniz önemli fakat burda bilinmeyen konu neden kesintiler oldu konusu ise şu anda altta belirttigim maddelerdir.

1- Firma eskiden ( Devirden önce ) Hosting hizmetini internet bilişimden alınan reseller hizmetleri ile sağlıyordu.
2- İnternet bilişimde olan bir sorun nedeni ile yayın yapamadı siteler bunun giderilmesi bir kaç günü buldu.
3- Cpu kullanımı gibi bazı sorunlardan müşterilerin sitelerinde kesintiler olmaktaydı
4- Aşırı cpu kullanımından oluşan suspend olayları sadece bize mail ile geldigi için gözden kaçtıgında müşteriye suspen bilgisi iletilemiyordu ( Manuel işlem Olduğu için )
5- .yedekler bizde olmadıgı için yedek isteyen müşterilere yedek veremiyorduk çünki bizde ordan verilmesini bekliyorduk
6- Müşteriler kayıp yaşamasın diye bekledik fakat sunucu arızası olunca bizde taşıma kararı aldık.

Şu anda olan yapımız

1- Kendi sunucularımızda yayın yapılmaktadır.
2- Haftalık yedekleme alınmaktadır.
3- Yedek istendiginde Verilebilmektedir.
4- Sunucularımız Storage üzerinde çalışmaktadır.
5- Cluster yapı ile kesinti sorunu olmadan işlem yapılmaktadır.

Hosting müşterilerimizin biz devir aldığımızda bizden kaynaklı degil hizmetleri bizden önce firma yetkilisi olan kişi ve kişilerin X bir firmadan hizmet alması nedeni ile sorun yaşanmıştır. Biz bu konularda müşterilerimize elimizden geldiğince yetkiler dahilinde yardımcı olmak ile mükellef olarak ilgilendik. Şu an firmamız sorunsuz olarak kendi sunucularında hizmet vermektedir ve hizmet ağımızı genişleterek ilerlemekteyiz. Firmamızın bir müşterisi olduğunuz için mağduriyet yaşadıysan destek bildirimi ile bildirmeniz durumunda size yardımcı olmak için hazır bekliyor olacağız.