HostingSubesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikrinizi tabi beyan edebilirsiniz buna kimse bir şey diyemez fakat biz firma olarak bu konuda çok hassas davranıyoruz siz burada memnuniyetsizliğini dile getirdiniz bu durum bizi üzdü açıkcası konuyu açıklığa kavuşturulmayacaksa bu tarz yorumlar sadece firmayı kötülemekle kalır efendim Aldığınız yeni hizmette sorun yaşamamanız dileğiyle iyi günler dileriz
Şimdi konu açıklığa kavuşturulamayacaksa ben iftira atıyor oldum yani öyle mi? Ben sizinle ilgili sorun yaşadım, sizinle tekrar çalışmıyorum ve çalışmam.
Madem iftira atıyorum aşağıda ki konudaki arkadaşlarda sanırım size iftira atıyor... Bence bir bakmalısınız;

1. Konu : Devir konusu, lütfen yorumlarıda okuyun.
2. Konu : Sizinle ilgili sorunlarını dile getiren arkadaş ve altına mağdur olan diğer kullanıcılar.

Madem ben iftira atıyorum, firmanızı kötülüyorum yukarıda ki konuda yorum yapan ve konuyu açan arkadaşlarda aynı şekilde size iftira atıyor demek ki.
Forum olarak el ele verdik sizi kötülemek için uğraşıyoruz sanırım...
Şuan bunları açık açık yazmamın tek sebebi sizin beni " Yalancılık " ile suçluyor olmanızdır. Konuyu bu hale siz getirdiniz bilginiz olsun.