hyllet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba yanlıs yapmıssın ican ve bimer gerekli yerlere yazı yazıcagınız belirtmeniz lazım amerika yetkilisin mail adresini isteyip kendiniz ingilizce mail atmanız lazımdı tabi indirimli filan almadıysanız o ayrı ama spam diye domain el koyamaz godaddy
sahsen basıma gelse her türlü ugrasırdım ve alırdım domainimi.
tercübe ile sabittir 3 kez basıma farklı şekilde geldi 3 de de domain 3 farklı firmadan söke söke aldım
Hocam şu an açıkcası beklemedeyim.Gerekeni söylediğime inanıyorum hatta eğer domain verilmezse ve ya başkasına satılırsa mahkemeye bile verebileceğimi söyledim.Domain indirimli alındı.Canlı destek elemanı benim dediğim gibi domain verilmezse şikayetçi olacağım hakkında mail oluşturdu.Aslında domainden de vazgeçtim çünkü domain aldım devamlı aldığım yerden ancak yapılan hareket yanlış.Dediğiniz gibi uğraşırım gerekirse..Bazen bütçe az olduğundan godaddy vs yerleri tercih ettiğim oluyordu ancak artık aksi bir durum olmadığı sürece bildiğim yer dışında bir yerden alışveriş yapmam.Saygılarımla..

mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain içinde instagram kelimesi geçtiği için sıkıntı yaşamaşsınız büyük ihtimalle.
İlk aklıma gelen instagram kelimesi geçtiği için alındığı fikriydi hocam ancak canlıdestek elemanı bundan dolayı olmadığını ancak spam oluğu belirtildi demişti..