Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Şeher Tekirdağ yazıyor ya ondandır. Bana da oldu. Cuma gecesi kapattılar sitemi. Ticket açtım dönmediler. Sonra biri sabaha karşı yazdı. Hafta içi işlem sırasına göre bakılacak diye. O sinirle kalkıp İstanbul'a gitmiştim. Kapıları kilitliydi. Zile basıp telefon açınca beyfendi oldum bi anda. Gelmenize gerek yoktu yedeklerinizi verelim diyip verdiler. Sitemi o an taşıdım. Bir dahada ders oldu. Her ayın 1 i olduğunda sql ve ftp yedeğini kendim indirir önümde görürüm.
Bu arada hiç dikili ağacım yok demiyim. Natro, şu anda ticketlara dönüyorsa o gün benim sayemde. O gün neden aramadınız. Gelmenize gerek yoktu dediler. Bende siz bakkalmısınız niye arıyım, ticket açtımya dedim. Arasanız daha iyi olurdu dediler. Konuşmak zorunda mıyım? Bu işi yapıyorsan ticket'a cevap verirsin. Natro'yu ticket açtım diye aramak gerekiyormuş desem millet gülecek yerini şaşırır demiştim.
Yiğidi öldür, ama hakkını yeme. Hafta içi yine güzelde, hafta sonu emanet takılıyordu siteler. Ne olacağı belli değildi. Ama güzeldi. Ben sevmiştim. 5 yıl kullandım. Dolar ile çalıştıkları için kapattım kullandığım paketi.