GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ben annemin hiç utanıp sıkıldığını sanmıyorum annemi tanıyan arkadaşlarım zaten diyor sen mükemmel sabırlısın özellikle babam. Abartmıyorum annem gibi kadınla evlensem ya boşanırım 1 aya yada kemiklerini kırarım. Bi kadın susmasını bilecek haklıda olsa haksızda olsa Babamda peygamber sabrı var adam yeminle melek. Onun için utanacağım bir durum yok hocam zerre utanacak bi durumda değil, kız arkadaştan ziyade evlenirim işler yolunda giderse neden utanayım.

Başarı elbette heryerde başarı ama ülkede okadar firma kapanıyor, r10da piyasa belli başarıyla alakası elbette var ama bu ülkede iş yapamıyoruz.
Hocam başarı kısmına katılmıyorum ben. Aynı başarıyı burada sağlar daha güzel şartlarda yaşarsınız.
Burada ki 100 binlik harcamanın verdiği hazzı yurtdışında hiçbir ülkede alamazsınız. Türkiye parası olana çok güzel bir ülke. Konuyu paraya bağladım çünkü "istediğim her kelimede kafaya çıkarım." demişsiniz.

Amerika'da yaşayarak kafaya çıkmayı düşündüğünüz şeyi buradan da çıkartabilirsiniz. Tek sorun IP adresi mi? Ayrı eve çıkın, ne uzak ne yakın olsun. Daha iyi bir fikir değil mi