Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gitmeden çalışmam diyorsun yani? Aynı hayat standartına burada da sahip olabilirsin. Madem istediğin kelimede kafaya çıkıyorsun; kendini naza çekme

Anne ve Baba için çok zor bir durum, sana “gitme, bizim bırakma.” derken nasıl utandıklarını hissedebiliyorum. Peki sen Anne ve Baba için ülke değiştiremediğini; kız arkadaşınla yurtdışında yaşamak istediğini haliyle durumdan rahatsız olduğunu buraya yazarken onlar kadar utandın mı 😞

Hayat standartı falan hikaye. Başarı heryerde başarıdır. Doğurduğu sonuçlarda aynı sonuçlardır. Arkanda ki 2 büyüğü küs/kırgın bırakıp gitmek doğru olmaz. Ya ikna edilmeli ya da bu freestyle sevdasından vazgeçilmeli.
Valla ben annemin hiç utanıp sıkıldığını sanmıyorum annemi tanıyan arkadaşlarım zaten diyor sen mükemmel sabırlısın özellikle babam. Abartmıyorum annem gibi kadınla evlensem ya boşanırım 1 aya yada kemiklerini kırarım. Bi kadın susmasını bilecek haklıda olsa haksızda olsa Babamda peygamber sabrı var adam yeminle melek. Onun için utanacağım bir durum yok hocam zerre utanacak bi durumda değil, kız arkadaştan ziyade evlenirim işler yolunda giderse neden utanayım.

Başarı elbette heryerde başarı ama ülkede okadar firma kapanıyor, r10da piyasa belli başarıyla alakası elbette var ama bu ülkede iş yapamıyoruz.

SponneR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aileme bakcak birisi varsa kardeşin olur vesaire vesaire birşey olmaz eş eşe yeter zaten fazla yaşlı değillerse kaçar paramı kazanır aileme destekde bulunurum
tek çocuğum işte sıkıntı orada