Mukavemet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar hocam eylül ayına girişimizde guncellemelr tam anlamıyla aktif oldu artık instagram cok takıpcı , cok begenı , cok ızlenme , cok yorum olan sayfalardan cok özgünlüğe , paylasım saatleri , konu etiketlerine bakıyor
instagram gonderılerınızın yuzde 10 u nu takıpılerınıze gostermekte eger populerlesırse gonderınız geriye kalan yuzde 90 takıpcılerınızede gosterım saglıyor bunun dısında anlamsı konu etıketlerını artık tamamıyle spam olarak algılıyor suan kesfette begenısı az olan takıpcısı az olan gorsellerıde gorebılırsınız bunun dısında saatler önem kazandı a gununde a saatinde yaptıgınız paylasımı b gununde a saatındekı gonderınızle karsılastırma surecı var bunu dısında artık yorum sıstemındede geri donuslerın ne kadar hızlı olduguna bakıyor ornek olarakdan 1 saat gıbı bır sure zarfında yorumlara gerı donus yapmak etkıyı arttırıyor . ekstra olarak artık ınstagram yorum analızlerınede gırdı artık kesfet grubu yorum grubu begenı grubu olaylrını da elıyor her posta aynı kısı yorumlarını algılayarak ona gore spam algısı olusstruyor yabancı kaynaklardan arastırıp bıldıklerım bunlar yanlıs aktardıgım bısı olduysa affola umarım ısınıze yarar
Hocam çok iyi aydınlattınız, emeğinize sağlık. Ben paylaşım saatlerine önem veriyorum ama içerik konusunda sektörde herkes birbirinden alıyor. Mizah değilde, yemek tarifi hesabı benim ki. Yemek videoları pek çekemiyorum, yemek yapmayı bile bilmiyorum. Bu konuda öneriniz olabilirse daha özgün paylaşımlara yönelebilirim. Yorum konusunda da yorum alıyorum ama dönüş yapmıyorum hiç. Bu konuda yorumda muhabbet gibi birşey mi yapmam gerekiyor. Yorumda biri soru sorduğunda cevap verişim gibi.