100 200 dolar diyenlere kesinlikle inanmayın en ölü 400 dolar gideriniz olur en kötü oda yurtta kalırsanız tavsiye etmem en kötü ev 200 dolar siz hesap edin
100-200 dolara dünyanın hiç bir yerinde yaşayamazsınız zaten. ben aylık 100-200 dolar dşye bir şey demedim.
herkesin aylık gideri farklılık gösterir.
Benim haftalık harcamam maksimum 75 dolar harcıyorum ve keyfi yaşayarak.Lüks yaşıyorum. Ev kiram lüks bir semtte denize sıfır 500 dolar evim lüks + lüks dikkat çekiyorum bu konuya. aylık 200-300 dolara da 2+1 evler var. 100 dolara yurtlar var. 30-50 dolar arası kişi sayısı değişen karma yurtlar var. kısacası --var da var--
Burada önemli olan kişinin kişesel harcamasıdır. dana etinin kilosu 16 tl olan bir ülkeden bahsediyoruz. domatesin kilosunun 4 tl olan bir ülkeden en pahalı sigaranın 8 tl olan bir ülke. Tekstil olarak ise gerçekten pahalı.elektronik cihazlar ucuz. kısaca temel yaşamı sürdürmek için gıda ürünleri ucuz. keyfi harcamalarınız ise size kalmış.

Evet. Uzaktan eğitim programı vardır. Hangi bölümü düşünüyorsanız lütfen PM ile irtibata geçiniz. gerekli bilgileri vereyim.