oxcakmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
description ve keyword olmadan google da index alamazsın alsan dahi pr rankın gerilerde olur
hocam keyword artık spam olarak algılanıyormuş eklemiyorum.
bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir kurs aracılığıyla eğitim alıyorum ve bugün o dersdeydik, meta description bu ve benzeri meta etiketlerinin sitenin ara motorunda algılanması için olumlu olduğu söyledi dersi veren hoca, kesinlikle girmelisin zaten sitenin ön yüzünden bir görünüm almıyor, editöre yazıyorsun.
Sağolun hocam..
limonajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitenizde description bölümü olmadan da iyi sıralamalar elde edebilirsiniz ve indexlenme ile ilgili bir sorun yaşamazsınız. fakat arama motoruna verebileceğiniz önemli sinyaller arasındadır, ayrıca arama sonuç sayfasında ziyaretçileri çekecek açıklama mesajını göstereceğiniz bölüm olması nedeniyle ayrı bir önemi vardır.

özetle; descriptionsız da yaşanır, fakat descriptionla bir başka yaşanır [emoji4]
Yani baktım evet description olmadanda olabiliyor ama sonuçta dediğiniz gibi iyi sinyaller göndermekte fayda var her zaman..
KurumsalData adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet <meta name="robots" content="index, follow"> ekleyebilirsiniz ek olarak robots.txt ve sitemap dosyalarınızı da eklemeyi unutmayın.
Eyvallah teşekkür ederim hocam.