Arkadaşlar neyin kavgasını yapmışsınız böyle? Bizzat sınıf arkadaşım niche bir siteden 1 yıldır ortalama 600 - 700 TL basıyor. Üstelik rekabetin ziyadesiyle arttığı bir sektör. Makaleye para vermiyor, teması ücretsiz. Hiçbir hilesi de yok adamın. Link bile almıyor siz düşünün. Şimdi ben buna dayanarak kalkıp seo paketleri satanlar, link satanlar sahtekardır seo paketleri olmadan da kazanabilirsiniz desem ne kadar doğru olur? Geçen DA/PA yüksek, ciddi link almış ancak sonrasında düşmüş bir domain aldım. Allahsız anında index alıyor. Üstelik sitemap bile göndermemiştim. Linkler sayesinde sağlanan otoritenin yansıması bu. Burada varmak istediğim nokta herkesin kendi stratejisi, kendi doğrusu vardır. Karşılaştığınız bir iki d..olandırıcılık nedeniyle niche site yapan/satan herkesi dolandırıcılıkla itham edemezsiniz.

İnternet dünyasındasınız, niche kelime bulmak zor değil. Ben vereyim isterseniz bir tane; law, lawyer kelimesine esas öbekler. Bir aralar 500 - 600 dolara dayanan TBM'si vardı. Son 1-2 yıldır epey düştü de gerçi. İmzamda da var birkaç tane niche domain. Projelendirmek yerine satmayı tercih etmişim. Üstüne TBM analizlerini herkese açık bir şekilde eklemişim. Niche bir sır değil. Aramayı bilen insanlar için kaynak sadece.