Hocam sosyal medyadan hit çekmek kesin olarak ban sebebi mi başlı başına? Yani bu arkadaşın organik hiti yok galiba. Sadece Facebook'tan çekiyor hiti. 5 aydır hit çektiğini söylüyor ve banlanmamış. Bir arkadaş daha vardı uzun zamandır fb den hit çekip banlanmayan.
https://www.r10.net/google-adsense/1...it-ceksem.html Bir kesim sorun olmaz derken bir kesim de banlanır diyor anlamadım bişey. Bu tür sitelere de sıcak bakamıyoruz dolayısıyla. Adsense-Facebook muamması yüzünden adım atamıyoruz.
Risk konusunda size katılıyorum. Fb sistemi değişse satın alan arkadaş yayan kalabilir. Ama aynı şekilde adsensesi de banlansa yayan kalıcak.
Ben şimdi konuyu baltalamak istemiyorum. Sadece daha evvel tecrübe etmeyenler için büyük risk taşıdığı konusunda uyarmak istedim. Konudaki gelir bilgileri de Ağustos ortasından itibaren. Yani 2 aylık bir gelir durumu var. Sosyal medyadan kategorik hit yönlendirdiğnizde hit o anda başlar. Bu kategorik hit genelde %25 civarı tıklama verir. Arkadaş sorularınızı daha iyi cevaplayacaktır. Fazla yazarsam konu tamamen baltalanmış olur ki asıl amacım o değil. Bu şekilde gelir elde eden çok kimse var sonuçta.