Alıntı
Benim bir tane bile sitem yok burada, daha önce benle çalışmış 3 müşterimin sitesi mevcut. Çok umurumda değil açıkcası, ama adamların para vererek yaptırdığı gelirli siteleri bu şekilde paylaşmak güzel birşey mi? Siz böyle bir durumda olsanız ne düşünürsünüz?
@Kilic; Merhaba, ben size karşı direk bir eleştiri yapmadım. Bunu çoğu kişi yapıyor. Her gün görebiliyoruz. Ben de bu işlerle zaman buldukça ilgileniyorum. Bloglarım var. Fakat mesela adam konu açıyor 1 aylık gelirim nasıl diye bir de adsense görüntüsü ekliyor. E soruyorlar adama hocam site öğrenebilir myiim? site yok. kategori ne? kategori yok. E niye açıyorlar böyle konuları anlamış değiliz. Bu tür konuları açanların bazıları da bu işin ticaretini yapıyor.

Site paylaşımlarına gelecek olursak gerek site satışlarında olsun gerekse paylaşımlarda eğer bu tür siteler insanlarla paylaşılsaydı ve konu sahibi o insanlar eleştiriye açık insanlar olsalardı bu arkadaş belki de bu konuyu açmayacaktı. (yani açtığınız bir konuda siteniz hakkında mantıklı bir olumsuz eleştiride şikayet meselesine dönerse insanlar artık birbirne bu şekilde kin tutarlar.)

r10nun dezavantajlarından biri de bu bence. Ticaret konularının eleştiriye kapalı olması.

Verdiğim bazı cevapları sorduğunuz soruyla ilgili değil ayrıca bu yüzden söylediklerimi lütfen kişisel algılamayın. iyi çalışmalar.