siteye etkisi var hocam h1 etiketleri standart olarak site başlıklarında kullanılmaktadır, alt sayfalarda ve içeriklerde kullanılamaz, kullanılması durumunda sitenizin doğru kitleye hitap etmesi zorlaşır ve h1 etiketinde bulunan farklı anahtar kelimeler sebebi ile de arama motorlarında yükselmeniz bir hayli zor olur. Bknz :
Seo ve Heading
konu başlıklarında h1 kullanılıyor sadece anasayfada o konu başlıklarının rastgele çıkması ve h1 etiketiyle birlikte konusuna lınk olarak h1 etiketinin kullanılması siteye zararı varmı sizce
Hocam açıkcası ben bu tagları çok denedim, açıkcası bir zararını görmedim ancak bir yararınıda görmedim, Bu benim kendi fikrim. uzun yıllardır video sitemde denedim, Yani bunu r10 dan örnek verirsek, örneğin r10 yıllardır vbulletin aynı temayı kullanıyor, Hiç bir düzenleme responsive tema vb gibi yeni şeyler ile sitenin tasarımını değiştirmiyor ? Bunun sebebi nedir, demek ki sistemin çalışmasıdır, icraattır. Yani demem o ki. Emek sarfetmeden, Reklam yapmadan, h tagları ile web sitemizi bir seviyeye çıkartamayız. Bütün mesele web siteye kullanıcı çekebilmek ve onları orada tutabilecek şeyler bulabilmek. Bunları başarabilirsek. İnanki h tagların pekte bir önemi yok.
Saygılarımla.
olsada olmasada siteye ne zararı yada ne yararı yok diyorsunuz sadece kendi başına h1 etiketleri işe yaramıyor diyorsunuz yani