Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahaha yalnız dikkat et o kelimelerin hepsi tanıtım yazılarından gelen hitler, ben müşterilerimi memnun etmek için elimden geleni yapıyorum ki hit alan kelimelerin hepsi tanıtım yazılarından
İşte bunu anlatmaya çalışıyoruz. İyi iş yap, müşteri memnun et, kazanma umudu veriyorsan KA-ZAN-DIR.

Hiç rahatsız olmam bu arada, herkes elinden gelenin en iyisini yapsın. Etik olmayan, başkasına anti seo yapmaktır, saldırı yapmaktır. Birisi o sokakta çiğ köftecisi açmış diye sen açamayacaksın yani öyle mi? İsteyen açar, isteyen yan dükkanını çiğ köfteci yapar. Kimse de tek kelime edemez. Ederse de onun adiliğidir.

Konuya gelirsek, benim ilgilendiğim sektör web değil, web üzerinden sadece garanti kazançlar elde etmeye çalışıyorum. Tanıtım link kavrulup gidiyoruz. Bilgin olsun

200 misli kupon satılır sadece 50 lira, tutmama imkanı yok. Pinterestten geldi tüm tüyolar %100 tutuyor

Olay bu hocam.
Valla kardeşim olay o sanırım. İşte bende gidip ne yazık ki 1 siteme saf gibi 10 bin 15 tanıtım, backlink gibi metaryeller alıp zaman kaybediyorum.

Çok yazık bana

Neyse hemen 500 tl ye bi site alıp 3 ay sonra günde 50 dolar kazanıcam inşallah.