Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahaha yalnız dikkat et o kelimelerin hepsi tanıtım yazılarından gelen hitler, ben müşterilerimi memnun etmek için elimden geleni yapıyorum ki hit alan kelimelerin hepsi tanıtım yazılarından
İşte bunu anlatmaya çalışıyoruz. İyi iş yap, müşteri memnun et, kazanma umudu veriyorsan KA-ZAN-DIR.

Hiç rahatsız olmam bu arada, herkes elinden gelenin en iyisini yapsın. Etik olmayan, başkasına anti seo yapmaktır, saldırı yapmaktır. Birisi o sokakta çiğ köftecisi açmış diye sen açamayacaksın yani öyle mi? İsteyen açar, isteyen yan dükkanını çiğ köfteci yapar. Kimse de tek kelime edemez. Ederse de onun adiliğidir.

Konuya gelirsek, benim ilgilendiğim sektör web değil, web üzerinden sadece garanti kazançlar elde etmeye çalışıyorum. Tanıtım link kavrulup gidiyoruz. Bilgin olsun
ne oldu etiklik değil falan demeye başladınız hocam? ne bu korku korkmayın öyle anti seo, saldırı yapacak alçak insanlar değiliz ama burada çok değerli çok saf temiz Tr'nin en iyi Seo uzmanı bana göre Ayhan Karaman'ın Seo kelimesinde 1. sırada olduğu paylaşıldı saatler sonra site saldırı aldı xyz sitelerden linkler gönderildi işte anlatmaya çalıştığımız şey bu forum içi veya dışı kötü adamlarda var her yerde çıkar çürükler özellikle İFŞA diyerek açılan bu konuyu okuyan , umarım anlamışsınızdır meseleyi iyi geceler.