anlamıyorsanız yorum yapmayın bu siteler çatır çatır para kazanan siteler kimse sitesinin kopyalanmasını hazımsızların işine kötü demesini istemez yukarıda sitem yok niche site falan da açmıyorum satmıyorum fakat buda bir sektör o kelimeleri bulmak için tonlarca analiz programlarına, seo araçlarına para döküyor bu millet günlerini ayırıp bulmana kimse bir şey diyemez ama burada hazıra konmanın etikliği yok,
forumda site adı paylaşılmaz! bunu bana değil forumda kendi jenerasyonundaki üyelere sor, art niyeti ben sizde arıyorum asıl nedir bu çekememezlik allah aşkına adam araştırmış ve bulmuş ARAŞTIRIN KARDEŞİM ARAŞTIRIN ÖYLE ATLAMAYIN HER EĞİTİME HER NİCHE SATAN SİTEYE
forumda bilgi paylaşıyorsun 5 dakika da 10 pm geliyor hocam yapamadım giriverde sen yapıversen olmaz mı bla bla bla
forumda ücretsiz bilgi paylaşıyorsun adam geliyor bir sövmediği kalıyor
forumda bilgi paylaşırsın ücretsiz adam gelir konuya pm alabilir miyim o işe yaramaz siteleride alan adamlar kimler biliyor musun ? bu adamlar!
adam eğitim yapmış 1000 tl demiş salak mı bu adam bilgisini bedavaya versin? işe yarıyor mu referanslara bakarsın üyenin geçmişine bakarsın beni magdur eder mi ona bbakarsın almazsın yada alırsın olur biter!
site tanıtımı, myt material, browser oyunlar, online mp3 kesici , mp3 kesici , sitenin hitsiz olması anlamadıgını belli ediyor zaten ama gelecekte güzel kazandıracak rekabetsiz ve yükselişte olduğun kelimeler bunlar benimde wp blogum var kelimelerine oynasam rahatsız olmaz mısın sende ?
Hahaha yalnız dikkat et o kelimelerin hepsi tanıtım yazılarından gelen hitler, ben müşterilerimi memnun etmek için elimden geleni yapıyorum ki hit alan kelimelerin hepsi tanıtım yazılarından

İşte bunu anlatmaya çalışıyoruz. İyi iş yap, müşteri memnun et, kazanma umudu veriyorsan KA-ZAN-DIR.
Hiç rahatsız olmam bu arada, herkes elinden gelenin en iyisini yapsın. Etik olmayan, başkasına anti seo yapmaktır, saldırı yapmaktır. Birisi o sokakta çiğ köftecisi açmış diye sen açamayacaksın yani öyle mi? İsteyen açar, isteyen yan dükkanını çiğ köfteci yapar. Kimse de tek kelime edemez. Ederse de onun adiliğidir.
Konuya gelirsek, benim ilgilendiğim sektör web değil, web üzerinden sadece garanti kazançlar elde etmeye çalışıyorum. Tanıtım link kavrulup gidiyoruz. Bilgin olsun

Yahu anlamıyorum

Bizim insanımız neden hep düz mantık ile hareket ederken, böyle kazanç ve iş ile ilgili konularda düz mantık düşünmüyorlar anlamış değilim.
Kusura bakmayın ama hiç kimse melek değil!!!
Ben kalkıcam ( şahsım adına konuşuyorum ) 45 k adsense gelirim var, gidip 500 tl ye niche sektörü için eğitim veya site yapıp satıcam

Gerçekçi olalım arkadaşlar, gerçekçi...
İnanın bu sektörde çok eski değilim 2 yıldır felan bu işteyim kazanç sağladığım sitelerin %90 ı yabancı siteler ama şu niche sektörünü anlamadım. Hatta merak edip forumdan bir arkadaşa msj attım o da eğitim seti al diyor.
Şimdi yine kendimden yola çıkayım, kimseye iğne batırmıyayım, iyi bir kazancım var şükürler olsun, ama kalkıp neden 500 1000 lira ile uğraşayım ki? Ayrıca gerçekten şu noktada eleştiricem ki ; 1 haftada bu işi nasıl başarıyorsunuz? Sırf yapacağım yeni 2 site var analizleri, hedef kelimeleri, tema bulmam, içerik haritası, rakip analizlerim bile daha 1 ay oldu bitmedi..
Ben gerçekten hayret ediyorum...
200 misli kupon satılır sadece 50 lira, tutmama imkanı yok. Pinterestten geldi tüm tüyolar %100 tutuyor
Olay bu hocam.