Hocam sosyal medyadan hit çekmek kesin olarak ban sebebi mi başlı başına? Yani bu arkadaşın organik hiti yok galiba. Sadece Facebook'tan çekiyor hiti. 5 aydır hit çektiğini söylüyor ve banlanmamış. Bir arkadaş daha vardı uzun zamandır fb den hit çekip banlanmayan. https://www.r10.net/google-adsense/1...it-ceksem.html Bir kesim sorun olmaz derken bir kesim de banlanır diyor anlamadım bişey. Bu tür sitelere de sıcak bakamıyoruz dolayısıyla. Adsense-Facebook muamması yüzünden adım atamıyoruz.
Risk konusunda size katılıyorum. Fb sistemi değişse satın alan arkadaş yayan kalabilir. Ama aynı şekilde adsensesi de banlansa yayan kalıcak.
Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takriben 2 aydır geliri var gördüğüm kadarıyla. Geliri sosyal medya hitine bağlı olduğu için sitenin gelir/eder oranı düşük tutulmuş. Buna göre riskleri anlayabilmeniz lazım. Bu tür sitelerin ban riski yüksek, alacak olan kişi bunu değerlendirmeli, bu tür çalışmalar yapmış olanlar almalı. Diğer mesele, satıcının forumda yeni olması ayrı bir durum, alım-satım sürecine dair güven sağlarsa alışverişi yapabilir elbette.