Niş site için yazdıklarınızda katıldığım ve katılmadığım noktalar var. 3 ayda bilmem kaç bin 6 ayda bilmem kaç euro vs şeklinde umut tacirliği yapanlar var doğru, niş dediğin alanın aranma hacminin yüksek rekabetinin az cpm'inin yüksek olması lazımdır doğru vs vs. Ama bu paylaştığın siteler arasında sahibini bildiğim siteler var ki belki saatlerini belki günlerini vererek kelime analizi yapmışlar uygun makaleler girmişler / parasını ödemişler / ödüyorlar. Sizin yaptığınız "buyrun size birkaç kelime, bu kelimelere yoğunlaşarak research edebilir, site açabilirsiniz" demek değil, bu siteleri görüp başarılı bulup kopyalayan olduğunda veya canı sıkılıp ddos atan, hostunu çökerten vs. olduğunda mesuliyetini alacak mısınız?
Her konuyla alakalı fikirlerinizi özgürce belirtebilirsiniz ama insanların değerli zamanlarını yiyip içtiğinden arttırıp yazdırdığı makaleleri bu şekilde ifşalayamazsınız. Konuyu report ediyorum.
Mutlaka soran olacaktır bu sitelerden biri & birkaçı bana ait değil. Hiçbiriyle alakam yok, hoş sitelerin sahiplerini tanıyor olmasam da report edecektim bu konuyu.