ruzgar3221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir eksiklik var dediğiniz de doğruluk payı var o da şudur ortalama 10 uygulama vardı bir kaç tanesi aynı kişiye aitti evet lakin diğerleri başkalarının dı uzun süre ilgilendim ordan biliyorum ayrıca bu dediğim sadece playstore de değil iosstore dede aynı şekilde kaldırıldı dikkat etmediniz sanırım hocam ayrıca playstore ye ekledim demişsiniz dediğiniz gibi tasarımsız kendi içinizde kullanmanızdan dolayı açıklaması olmadığından dolayı playstore de bunu aranızda kullanabiliyorsunuz deneyin tasarım lı halini ve açıklama kısmına whatsapp takip diye ekleyin sizde görüceksiniz sonucu neden bukadar emin konuşuyorum dediğim gibi uzun süre üstüne düştüm önce hazır varsa alayım yada yazdırayım diye bu zaman içinde şuanda elinde olan bir arkadaşım var ama yüklediğinde askıya alınıyor ve playstoreden bunun ile ilgili mail geliyor netice olarak whatsapp kendi verilerini izinsiz kullanımlarından dolayı bu tarz uygulamaları kaldırtıyor tekrar affınıza sığınarak söylüyorum baltalama değil sadece çok emin olduğum için dile gitiriyorum zaten yukarıda dediğim şekilde ayarlayıp yükleyin anlayacaksınız ozaman hocam
Tasarımlı halini yayınlamakta bir sorun olmayacaktır. Bir kaç renk kodu ve bir kaç tasarım modeli yüzünden sorun yaşanmaz. Uygulama adı ve açıklaması kalkan uygulamalar ile neredeyse aynıdır. AppStore da bu amac hizmet eden gerçekten netwa vardı geçtiğimiz bir kaç gün içerisinde sahibi tarafından kaldırıldı. Bunun dışında ki programlar random veriler çıkartıyordu bizzat satın alımlar da gerçekleştirerek test ettim. Güncellemelerden yada başka sebeplerden sahibi yayından kaldırdı ancak şuan Appstore da 2 yılı geçmiş yayında olan uygulama mevcut. İsim konusunda sorun yaşanması çok normal bir durumdur. Kesinlikle yayınlanamayacak isimler var. Tamamen boş olarak bile yollasanız veya büyük bir program olarak da yollasanız koymanıza müsade edilmeyen isimler var. "wp numara takibi", "wp de numaraları takip edin" gibi şeyler yazılarak yayınlandı bir sorun yaşanmadı. Google play da uygulama yayını konusunda oldukça deneyim sahibiyimdir. Politikalara engel olan bir durum söz konusu değildir kesinlikle.
Pek tabii ki ilerleyen günlerde neler olur bilinmez. Bu tarz sistemleri engellemek şirketler açısından zararlı olabilecek şeyler. Şuan da Google Play'da yayınlanmasında herhangi bir sorun yaşanmayacağını garanti edebilirim alacak olan kişiye.

Teşekkürler tekrardan