Bir eksiklik var dediğiniz de doğruluk payı var o da şudur ortalama 10 uygulama vardı bir kaç tanesi aynı kişiye aitti evet lakin diğerleri başkalarının dı uzun süre ilgilendim ordan biliyorum ayrıca bu dediğim sadece playstore de değil iosstore dede aynı şekilde kaldırıldı dikkat etmediniz sanırım hocam ayrıca playstore ye ekledim demişsiniz dediğiniz gibi tasarımsız kendi içinizde kullanmanızdan dolayı açıklaması olmadığından dolayı playstore de bunu aranızda kullanabiliyorsunuz deneyin tasarım lı halini ve açıklama kısmına whatsapp takip diye ekleyin sizde görüceksiniz sonucu neden bukadar emin konuşuyorum dediğim gibi uzun süre üstüne düştüm önce hazır varsa alayım yada yazdırayım diye bu zaman içinde şuanda elinde olan bir arkadaşım var ama yüklediğinde askıya alınıyor ve playstoreden bunun ile ilgili mail geliyor netice olarak whatsapp kendi verilerini izinsiz kullanımlarından dolayı bu tarz uygulamaları kaldırtıyor tekrar affınıza sığınarak söylüyorum baltalama değil sadece çok emin olduğum için dile gitiriyorum zaten yukarıda dediğim şekilde ayarlayıp yükleyin anlayacaksınız ozaman hocam