@EvrenHost;
Konu Ddos testidir ve açıklarını görmek için saldırı istemektir.
Konu başlığınıda belirtmemize rağmen sizin için konuyu tekrar düzelttik.
Yıkıcı olacağınıza yapıcı olursaydınız belki bir katkınız olurdu. Neyse..
Demişsiniz .)
Yıkıcı değil küçümseyici cevap verdim bununda sebebi sizin deneme yapan arkadaşlara karsı olan kücümseyici tavrınızdır.
Ayrica konu icerisinde benden baska size yol gösteren hicbir arkadas olmamis.
Sunucu ip adresinizin bypass edilerek bulunmasi halinde bile saldirilara magruz kalmayacaginiz kapali bir sunucu altyapisi ile trafigin mecburen cloudflare uzerinden gecirilmesi hatta saldirgan icin baska bir care birakilmamasi konusunda size bilgi verdim.
Bu arada test sitesi verirken sql sorguları bol ciddi anlamda iş yapan bir web sitesi gösterin.
sonucta musterileriniz bos bir wordpress blogu barindirmak icin sizden hizmet almayacaklar. Layer 7 icin barindirilan sitenin sunucu kaynagini nekadar kullandigi konusu en onemli meseledir.
Bu sekilde reklam yaparsaniz musteriler icin kandirici etkisi olur. Adam sizden hosting alır ve sql sorguları vs bol bir siteyi kurar sonucundada hüsrana uğrar...
Parasida, zamanida bosa gider.
@EvrenHost;
Konu Ddos testidir ve açıklarını görmek için saldırı istemektir.
Konu başlığınıda belirtmemize rağmen sizin için konuyu tekrar düzelttik.
Yıkıcı olacağınıza yapıcı olursaydınız belki bir katkınız olurdu. Neyse...
Yıkıcı olduğumu söyledin ama anlattiklarimi uygulamakta hızlıca davrandigini görüyorum hocam .)
Sunucu ip adresini:
http://185.126.178.46
bypass ettik diye emniyet genel müdürlüğüne yönlendirmişsin.
Fakat hala sunucun saldırılardan etkilenecek hatta yönlendirme işlemide ekstra sunucu kaynağını tüketecek bilgin olsun.
Burada saldırı ricasında bulunuyorsun ve sunucu ip adresini Emniyet genel müdürlüğünün sitesine yönlendirerek saldırı rica ettiğin arkadaşlara sıkıntı çıkartıcı davranıştanda çekinmiyorsun.
Gerçi sıkıntı çıkacağı falanda yok öyle zannediyorsun ya neyse...
Tebrikler... Başarıda son nokta.