ipekBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paravanlar ile ilgilenirken Chrome kullanmayın. Firefox tarayıcısını başlangıç sayfası olarak atayın. Hatta gerekirse opera tarayıcı yükleyip ücretsiz VPS özelliğini açıp hesaplarıniza bağlanın. Eğer bir kez bile normal emaillerinizi attığınız tarayıcidan giriş yaparsanız sizin olduğunuzu anlar.

Dikkatli olun. Yazıktır paravan kolay değil. Emekleriniz çöpe gitmesin.

NOT. telefondan yazdım. Kelime hatalari için ozgunum.
Paranoyak olmakta fayda var ama ben şöyle düşünüyorum.
Şimdi Google' yakalarsa emailden yakalar. Mesela ana siten kendi kişisel email adresinde bulunan Search Console'ye kayıtlı diyelim. Yeni açtığın siten için yeni bir mail oluşturdun ve onuda Search Console'ye ekledin. Bir mailden çıkıp hiç ip değiştirmeden cookie silmeden diğer mail hesabına girersen bence bu sorun teşkil edecektir. Sonuçta aynı maillere ulaşımın var.

Ancak aynı tarayıcıdan wordpress sitelerin admin panellerine girmen bir sorun yaratır mı bilemiyorum. O kadar takip varmıdır bilemiyorum. Chrome ve diğer tarayıcılarda artık tarayıcıdan login olma ve ayarları eşitleme özelliği var. İşte login oluyorsun tüm bookmark ayarların geliyor filan. Belki bu şekilde tarayıcıda login olunduysa sitelerin /wp-admin/ sayfalarına girdiğini belki takip edebilir ama o sayfayı açmak demek login olup bu sitenin senin olduğunu kanıtlamaz. Bilemiyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Eğer bir kez bile normal emaillerinizi attığınız tarayıcidan giriş yaparsanız sizin olduğunuzu anlar dediniz ancak tam olarak hangi anlamda? Mailler arası geçiş mi yoksa bir mail açıkken diğer siteye login olmak mı?

teşekkürler