HardLaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ip adresini gizle istersen
ip nin bir önemi yok şu saatten sonra, zaten başkasına vermişler benim ip adresini, birde gir yedek al diyorlar dalga geçer gibi...

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu hostingcilerin genelinde özellikle genelinde hatta %99 şu mantık var

parayı banka hesabına yatan kadar destek on numara parayı hesapda gördümü biz onu bilmiyoruz bunu bilmiyoruz yazılımcınıza sorun yazılıma giriyor veya makine yandı

yalan üstüne yalan

parayı alana kadar destek süper parayı aldı mı sorduğun hiç bir şey onların destek hizmetine girmiyor yıllardır böyle değişmezde
günü gününe kredi kartımdan çekiyorlar, hatta ototmatik ödeme vardı kendi sistemlerinde problem var diye otomatiği kaldırdım her ay manuel olarak kart çekiyordum.

Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

İlgili sisteminizin harici yedeklemesi yokmuymuş ? Cloud sistemlerde genelde firmalar ana yapı dahilini yedekler %90
yokmuş ki bana böyle bir kazık attılar.

gencbeyin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyük ihtimalle hosting sözleşmesinde backup kullanıcı sorumluluğundadır yazıyordur. yasal olarak bişey yapabileceğinizi sanmıyorum.
tam olarak öyle yapmışlar;

5.3. NATRO hizmet aktivasyonu ile sunucu üzerinde meydana gelebilecek yazılım veya donanım ile ilgili arızalardan dolayı oluşacak bilgi kayıplarına karşın MÜŞTERİ’ye isteği doğrultusunda belirli kapasitede “yedekleme alanı” sağlamaktadır. Ancak sunucu üzerindeki her türlü veri yedekleme işlemi MÜŞTERİ sorumluluğundadır. MÜŞTERİ’nin yedekleme yapmadığı her türlü veri bakımından oluşabilecek kayıplardan tek başına sorumlu olduğu MÜŞTERİ tarafından kabul, beyan ve taahhüt edilmiştir.

Flexible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nasıl bulut sunucu. Benim bildiğim donanımsal arıza olsa bile etkilenmemesi lazım, yanlış mı biliyorum?
özellikle bulut alıyoruz etkilenemsin, backuplı çalışsın diye...

omeraybal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NATRO firmasının üzerine her kez bir çizik atsın ki diğer hosting şirketlerine örnek olsun.
bakanlığa kadar heryere şikayet ettim. diğer forumlarda da konular açtım

aguloglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Geçmiş olsun. Natro ile 1 yıl kadar çalıştım destek kötü ilgi alaka yok.
Çalıştığımız firmaları iyi seçelim.
Ama Bulut sunucularda harici yedek olması lazımdı
Tekrar Geçmiş olsun
yedek olsun diye bulut alıyoruz zaten.. ama natro işte...