Benim tavsiyem konunuzda iddialı olun.

vergiğiniz bilgi hem doğru olsun, hem işe yarar olsun hem de okuyan adamı sıkmayacak şekilde akıcı, herkese hitap eder şekilde yazılmış olsun. bu şekilde bir iki kere sitenize gelip de istediği bilgiyi doyurucu bir şekilde sizde bulan kişi sonrasında google'a çay nasıl demlenir yazıp çıkan sonuçlar arasında sizin sitenizi arayacaktır.

Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka yerlerde yazıldı mı yada anlatıldı mı bilmiyorum. Kendi kullandığım ve keşfettiğim yöntemi söyleyeyim. Yeni makalenizi yazıp yayınlamadan önce siteye eklediğiniz ilk makaleye link verin. Daha sonra tekrar yeni makale yayınladığınızda, sitenizde yayınladığınız ilk makalenizden sonraki makaleye link verin. Bu şekilde kısır döngü oluşturun. Her bir makaleniz birbirine link vermesi tamamlandıktan sonra, kısır döngüye devam ederek en çok ziyaret edilmiş makalenize de link vermeye başlayın. Bu şekilde değirmeni dönderin. Bir süre sonra göreceksiniz ki, tanıtım yazısı ve backlink almanıza gerek kalmayacak.

Bu bende tuttu başkasında tutar mı bilmem. Zaten başkasında tutarsa, bulduğum bu olayda yalan olur
Bu dediğiniz kadar detaylı değil ancak Yoast Seo'da dahili link vermeyi tavsiye ediyor...