Ya polisin maruz kaldığı stres şiddetini kimse yaşamıyor adam direniyor ve polis eli kolu bağlı millet pisikopat ve hapçı bizim samsun bile bilir hapçısıda gaspçısıda eksik olmaz adanadan sonra en fazla cinayet burada işlenir o nedenle polisliği seçmedim meslek olarak zor bir iş parası önemi yok o nedenle yazsın yazsın feda olsun polise askere
Bu gün bafradan dönüyordum bu hemen dereköy civarında Sarı DAF tırı solladım lank karşımda radar çaktım davayı hızı düşürdüm az kalsın radara giriyorduk sağolsun tırcıların umurunda değil ama daha yok radar ışıkla haber vermek yesin cezayı otursun

polis amcalar yolu kapamış hemen bu SHELL karşısına çek sağa dedi ehliyet ruhsat eksik varmı dedi yok amirim ne eksiği her şey tam gbt sorgulattı bekliyoruz şahin tipler zayıf pisikopat varoşa tipli gençler emniyet kemerinden ceza yemişler amirim hani biz askeriz anadınmı ceza ayıp oluyor ama amirim amirim yanıyorsun fuat abi hehehehe yemez çakmış cezayı polis amca affı olurmu yedinmi daha sonra atakum baktım doblo indirmiş polis amcalar sıkıntı ne eksozmuş 235 TL valla bu zamanda harbi evlat acısı gibi geliyor adama ceza be bababa bende dedim ihlal kırmızı ışık 470 TL valla toplu taşıma hocam dedim bin git trene ah şu makasçılarıda bi halletselerde polis kendisi kırmızı ışıkta geçiyor ama bir gün ifşa edecemde bizde kamudayız şimdi sıkıntı yaşiğcam olmayacak
Bu arkadaşın ne anlatmak istediğini çevirecek birisi var mı acaba forumda? Yarım saattir bakıyorum hiçbir şey anlamadım yazdıklarından.