slymn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam checkhostta down görünmezsiniz. çünkü checkhosta çıkan sayfa öndeki testcookie sayfasıdır. ben testcookie sayfanızı bypass edip direk arkadaki sunucunuza istek atıyorum..
Bende perl de aynını yazmıştım bi arkadaş cok iddialı girdiğinde kodları paylaşırım akşam arşivden bakıp ,
proxy ilk isteği acıyor cevabı alıp cookie ile tekrar aynı proxy den istek atıyordu 50-60 satır bi kod ile internetteki 100-200 free proxy ile dağıldı ki botnet dediğiniz iş çok zor bir işdir.
Düşünsenize 10K online olan bir siteye iframe javascript ile koydular napacanız IP türk istek gerçek ya da yeni sayfada açtırdı sitenizi

Biz yıllardır tecrübe ediyor geliştiriyoruz ona rağmen 100% diye bir iddiamız hiç bi zaman olmadı cloud flare bile bypass edilebiliyorken o kadar hat vs imkanları ile bu konu dipsiz bir kuyu.

https://prnt.sc/l7ym9o

Tamamını paylaşmıyorum sıkıntı olmaması adına ,
Chrome Firefox vs valid browser teipleri listeden random cekiyor
Sözlükten random kelime alıyor search olarak çakıyor
proxy yi txt den sırayla okuyor , her isteği farklı bir deamonda acıp cevabı alıp cookie kodunu alıp , aynı proxy ile tekrar isteği çakıyor sonuncunun cevabı bekleyerek zaman kaybetmeden kendini kill ediyor 85 satırmış