Gltekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkemizdeki eğitimin geldiği nokta belli. En çok sistem değiştiren ve gittikçe daha kötüye giden bir eğitim sistemi var. Daha geçen arkadaşlarla oturuyoruz masada iyi bir üniversitede (Çok iyi diyemem ama kaliteli bir üniversite) öğretmenlik kazanmış bir çocukta var oturuyoruz. (Masadaki en küçük o) Masada her muhabbet var tarih ve siyasetten tuttun ekonomiye kadar zaten hiçbiri hakkında bir fikri yok pc oyun ve araba dışında bir fikri yok diyebiliriz. Neyse dedik bir araya gelmişiz eski günlerin hatrına oyun oynamaya gidelim. Bu çocukta yancı işte puanları falan yazsın diye kağıt kalemi ona verdik sordum kaç kaç diye baktım çocuk kağıt üzerinde bir şeyler yapıyor. Sanırsın yüksek mertebeden türev falan çözüyor. Çocuk toplamada zorlanıyor. Dedim niye zorlanıyorsun? Benim matematiğim kötü abi dedi. Toplamak yerine şu sayıların adeti belli çarpsana dedim verdiği cevap ben 5'lere kadar çarpma biliyorum. Üzücü tarafı bunu söylerken utanmaması ve bu çocuk bu eğitim sisteminde öğretmenlik okuyacak ve öğretmen olacak.

Tabii ki suçlu İnönü.
Her yere özel üniversite açarsan ve her üniversiteye kendi yandaş rektörünü atarsan olucagı bu