bir ürün adı paylaşmak istesem kendim kendi konumda paylaşabilirim. benimle işimle sektörümle alakası dahi olmayan ürünleri, mesajları konumda görmekten açıkcası biraz sıkıldım. sizde sıkmayın lütfen açın bir konu majestic.com un lite versiyonu 40 dolar niche yapılıyor diye paylaşın atın yani kuyuya taşı çıkarmaya çabalayın. konumda gereksiz yorum görmekten sıkıldım gece gece patlamayalım birbirimize. silin mesajınızı çıkın konumdan farklı konular üzerinde mesaj kasın. belirttiğiniz ürünlerin konumla ilgisi yok. konuya tekrar yanıt atmayacağım zira sinirli adam ben oluyorum sonra şu işsiz arkadaşlar açsın bi konu orada takılsınlar daraldım.
Hocam ne gerek vardi boyle agresif cevaba o mesajima? Ben majestik'i alin, nicheyi kendiniz yaparsiniz, ne gerek var beachturke demedim ki? Arkadas sormus bende bildigimi soyledim. Sonucta daha bir satis konusu yok ortada ki satisi baltalayayim. Ki amacim hic o degil.
Kim ne satiyor ne satmiyor beni ilgilendirmez, karisamam kimseye. Ayrica hic hizmetinizi sorgulamadim, diger arkadaslar gibi yok pahalidir yok boyledir yok soyledir de demedim. Biliyorum bilgi pahalidir. Bilgiyi pahali bulanlar ise gitsin cehaleti denesinler, benim motom bu
Ben sadece iyi niyetten arkadasin 40$ lik webmaster aracini sordu bende odur belki diye soyledim.
Simdi biri gidip majestic'i alirsa yine sizin sundugunu bilgileri bilmezse veya kendisi bir sey bilmezse majestic'i kullanamaz ki, bunu siz de iyi biliyorsunuz.
Iyi geceler