merhaba, avansas denen bu dandik firma ile ilgili yaşadıklarımı yazayım ki alışveriş yapmayın bunlardan.

10 ekim çarşamba günü avansas.com’dan tuvalet kağıdı havlu peçete vs siparişi verdim, istanbul içi aynı gün kargo yazıyor sitelerinde. istanbulun bir ucunda da değilim, en geç ertesi gün gelir diye düşündüm. ertesi gün evden çıkmadım gelecekler diye ama gelmediler.

cuma günü oldu mobil siteden girdim siparişlerim kısmına baktım, siparişiniz bulunmamaktadır uyarısı aldım. aradım müşteri temsilcisi “ben siparişinizi görüyorum” dedi. yani dandik siteleri mobilden girince baya hata veriyor o yüzden görememişim siparişi.

her neyse sipariş neden gelmedi dedim, siparişiniz hazırlanıyor görüyorum, bkm expressle ödediğiniz için gecikmiş olabilir dedi. yalana gel saçmalıklar devam ediyor. cumartesi kesin gelecek kargo size dedi.

cumartesi oldu gelen giden yok, twitter’dan yazdım kargoyu yurtiçi kargoya verdiklerini söylediler. yurtiçi de geçen gün gelmiş ama evde bulamadığı için geri dönmüş doğal olarak, çünkü yurtiçi kargoyla geleceğinden haber verme gereği bile duymamış avansas’ta çalışan yeteneksizler!

her neyse bugün aradım, telefondaki temsilci siparişinizle ilgili son durumu göremiyorum yetkiliye aktaracağım dedi. Yeşim Korkmaz adındaki yetkili de bana mail attı, siparişiniz yurtiçi kargoda diye. yani kargonun geri onlara döneceğinden bile haberi yok.

twitter’dan tekrar yazdım kargo geri dönüyor size diye. kargo onlara ulaşınca tekrar bana sevk edeceklermiş dalga geçer gibi.

evet arkadaşlar markaların beceriksizler tarafından yönetildiğinde neler olduğunu görüyorsunuz.

bilgili bir arkadaş olsaydı bu firmada, ilk olarak beni arayıp özür diler sonra da “sefa bey biz ürünlerin bize dönmesini beklemeden size yeniden hemen yarın yolluyoruz” gibi bir cümle kurardı ama nerde...