merhaba internet üzerinden yemek siparişi konusunda bi siteyi bitirdim sayılır ufak tefek düzeltmeleri kaldı.

www.biservisim.com
www.biservisim.com/yonetim
www.biservisim.com/personel
kullanıcı adı : demo
şifre : demo

Sistemde internet üzerinden sipariş verilebilir sanal pos ile ödeme yapabilir yada kapıda nakit yada pos cihazıyla müşteri ödemesini yapabilir. verdiği siparişlerin takibini yapabilir.

birde yönetim modülünden ise
1- İnternetten + Telefondan ile arayarak ve Masalardan alınan siparişleri yönetebilirsiniz.

2- sistemde Hazırlanan siparişleri Kurye ekranına Yönlendirip Kurye sayfasından da Personelin Teslim edilp etmediğini görebilirsiniz

3- Kasa Durumunu anlık görebilirsiniz. Personeliniz yaptığı tahsilatları kasaya teslim edip etmediğini görebilirsiniz

4- Sanal Pos Hesabında yada Pos cihazı ile tahsil edilen tutarları ve hesapta bekleyen tutarları anlık görebilirsiniz.

5- Personelin Maaş takibini yapabilirsiniz Ne zaman ödeme yaptım ne kadar alacağı kaldı gibi düşüncelere girmenize gerek kalmadan sistemden öğrenebilirsiniz.

6- Yan dükkanlardaki esnaflar ile olurda cari hesap çalışabilirsiniz. böyle müşteriler için cari hesap modülü de eklendi. CH müşterinin ne kadar sipariş verdiğini ne kadar ödeme yaptığını ve ne kadar alacağınız olduğunu sistemden öğrenebilirsiniz.

7- Yemeklerinizi Kendiniz ekleyebilir , Düzeltebilir , Silebilirsiniz.

8- İşletme giderlerinizi elektrik,su,personel , doğalgaz vb ödemeleri sisteme girerek özet bilgisi alabilirsiniz.

9- Gün içerisinde Kaç adet sipariş alındı kasamda yada pos hesaplarında ne kadar bakiye vardı, gün içerisinde ne ödemeler yaptım , şuanki kasa durumum ne gibi özet istatistikleri günlük ve tarih seçerek geçmişe dönük görebilirsiniz.

10 - ayarlar bölümünden de eğer olurda aksilik olursa ve o gün çalışamayacaksanız sistemi kapatıp internet üzerinden sipariş verilmesini engelleyebilirsiniz

bu modüller şuan eklenmiş durumda istenildiği taktirde farklı modüller de eklenebilir.

Yukarıdaki vermiş olduğum giriş bilgileriyle sistemi görüp deneyebilirsiniz.

İletişim için : kayali.samet@yandex.com.tr