Bolanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz konuların %90'ı insanların umudunu sömürüyor. O kadar iş yükü yüklüyor ki, satın alan kişi yapamıyor. Sonuç olarak da başarısız oluyor. Eğitim seti satanların bahanesi de dediğimi yapmadı oluyor. Umarım sizin setinizi alanlar başarılı olurlar. Hayırlı satışlar dilerim.
Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk eleştiri benden gelsin!

Niche konusunda yeni olduğunu, bir üyeden yardım olarak denemelerde bulunduğunu ve kazanç tablosunu referans göstererek eğitim satmayı düşünüyorsun.
Şimdi bu kadar kısa zamanda 999tl'ye eğitim satacak kadar profesyonelleştiğini düşünüyor musun?

Ekran görüntüsü paylaşmışsın 1 ayda ~2000 kazandığın görünüyor. Günlüğü hesap edebiliriz. Peki bu hitin organik siteye gelen hit olup olmadığını biz nereden bilelim? Bir yabancı site kurmuş olabilirsin, sitene az çok hitte gelmiş olabilir. Ben ne bileyim bu hiti Pinterest'ten mi yönlendirdin yada farklı sosyal ağları mı kullandın ya da direk %100 siteye gelen hitmi bunlar diye önce bir düşünmek lazım. Gösterim az olabilir ama ilgilenen biri bunu illa merak eder.

Masraf olarak sadece host domain ve eğitim giderleri olarak bahsetmişsin ama eğer bu kişi İngilizce bilmiyorsa ne yapacak bundan hiç bahsetmemişsin. Makaleyi mutlaka birine yazdırması gerekecek ve buda uzun vadede katlanılacak giderlerden birisidir. Kazanç var mı var belki ama bunları da söylemeniz gerekirdi.

Açıklamanda amatör olduğunu adeta haykırmışsın ama 999tl eğitim satıp birde her ay 40 dolar (223tl) sabit program ödemesinden bahsediyorsun. İstediğin fiyatı belirlemekte özgürsün ama bana göre şu yaptığın açıklamalardan ücreti çok uçuk buluyorum. Bir eğitime 5000'de verilir ama birinin arkasında bir backgroundu olur başarıları aldığı bir eğitim olur. Herşey açık şeffaf olur. 1ekran görüntüsü, kapalı 1 kutu açıklama bence bu ücreti hak etmiyor.

Görüşlerim bu şekilde.

Saygılar
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bahçeli matematiği ile bu yorumu size yakıştıramadım. hesabınıza göre kişinin hiç dönüş almaması ve 1 ay sonrada hiç birşey yapmaması lazım. 600 liralık makale aldınız ama 1 lira geliri yok öyle mi ? yapmayın sırf laf olsun diye konulara girmeyin rica ediyorum. rakam konusuna yukarıda da değindim eleştirilere açığım değerlendireceğim ancak komik şeylerle karşı karşıya gelmeyelim sadece gider hesaplamakla bitmiyor bu işler. rakamı tekrar degerlendireceğim

rakam ile ilgili alakasız yorum atan arkadaşlarım olursa kırmayalım birbirimizi tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayalım tekrar degerlendirecegimi açık açık belirttim.
Değerlendir o zaman hocam neyi bekliyorsun 999 TL'yi gören herkes bu tepkiyi verir, bu zamanda bu fiyata eğitim mi satılır?