Benzer bir uygulamayı sürekli farklı hesaplardan giriyorsanız belki playe yüklerken resimlerden çözüyor. Bir arkadaş kodların mimlenemeyeceğini söylemiş de ben katılmıyorum. Bir ara yüklediğim bir uygulama da diğer uygulamalarımız diye google play de geliştirici adının aratıldığı linki yazmışım. Öyle olmuyormuş meğersem. Yüklemeden yarım gün bile geçmedi adamlar hemen mail attılar. Hem de resimli bir şekilde işaretlenerek. Nasıl oluyor da tüm linklerinizi denetleyecek de kodlarınızın yapısını çözemeyecek. Misal bir oyun alın bir yerden. Grafikler aşağı yukarı benzer olsun. Play e yüklerken o resimlerden sizi tarayıp bulabiliyor ve ban yiyebiliyorsunuz.

Bence siz çok spam yapıyorsunuz. 100 hesaba ne yükleniyor bu kadar çözemedim. Webview yüklüyorsanız belkide sitenizin ip sinden sizi tanıyor. Aynı siteler kullanılıyorsa illa ki site adresiniz çıktığında belki blackliste düşürüyor siteyi. Aynı sunucuda ki farklı siteyi yada daha önceki siteyi de kullanınca fişleniyorsunuz. Webview haricinde kullandığınız hesaplarda da bence mutlaka ya bilgilerinizden birisi deşifre oluyor yada bilgilerinizde uyuşmazlık çıkıyor. Hatta belki vds üzerinden girerken her ihtimali varsayıp bulunduğunuz lokasyondan farklı bir yerden girdiğinizi görüyor. Belki de banlanan bir kullanıcı yeni hesap açmaya çalışıyor diye düşünüp ban atıyor. Bence bu konuda paranoyak olmak lazım. Yoksa çözüm bulamazsınız.

Birde bir tanıdığınız üzerinden kendi bilgisayarından tamamen onun bilgileri ile onun kredi kartııyla bir hesap açın. Ama içine uygulama yüklemeyin. Bir süre bekleyin. Bakalım ne olacak.