Arkadaşı kesinlikle yadırgamıyorum zira kendisi ile de (beachturk) makale konusunda çalışmış birisiyim ama böyle mesajları gördükçe es geçiyorum normalde fakat kimse kusura bakmasın, foruma ya da Türkiyeye pinteresti getiren kişi değil arkadaş, keza kendisi de hak verecektir. Eğitimi başarılıdır ona birşey demem (zira forumda kanıtları da mevcut) fakat bazı diğer arkadaşların da açtığı konularda sanki forumda ilki gerçekleştiriyor havası yaratılıyor, öyle birşey yok. Arkadaş bilgi birikimini bir fiyat karşılığında insanlara aktarıyor. Olay bu kadar basit. Birilerini överken diğerlerini gömmeye gerek yok, insanlara 3.5 - 4 sene önce pinteresti anlatan makaleler yayınladım forumda hepsi var, keza öncesinde bile paylaşanlar var. Biraz araştırmanız iyi olacaktır.
Not: Konu arkadaş ile ilgili değil tekrar ediyorum, keza kendisi ile alışverişim de oldu, böyle konuların çoğalması herkese katkı sağlayacaktır, amaç herkes kazansın; ama öte yandan da daha Pinterestin "P"sini bilmezken insanlar, makaleler yayınlarken biz, şimdi saygısızlık yapmak yakışmaz.