Öncelikle daha önce ticaretimiz olduğunu ve çok memnun kaldığımı belirteyim ki yapıcı eleştiri yapmaya çalıştığım anlaşılsın.
Ben genel olarak Forumda gördüğüm, eğitim, fikir içeren nerdeyse tüm konulara talip olmuş, maddi durumum doğrultusunda satın almışımdır. Kimi zaman gerçekten bilmediğim konularda ufkumu açan şeyler, kimi zamanda çok saçma şeylere para verdim. Ancak yine de hepsinin bana birşeyler kattığını düşünürüm. Hatta daha geçen gün bir arkadaşa siteye para verirken düşün, eğitime verirken düşünme illaki faydası olur demiştim ve sizin diğer eğitiminizi önermiştim. Ancak 999 TL gerçekten ciddi bir rakam. Çünkü aynı şekilde host ve domaini para olarak görmesem bile; Aylık 40$ (240 lira diyelim) eklenti gideri, projeler ingilizce olacak desek ve site başı ortalama olarak 50 adet ingilizce makale yazdırdığımızı düşünürsek (400 kelimeden varsayarsak 800 TL sadece makale eder) epey bir gider olur. Eğitimi aldık (1k), 40$'a eklenti aldık(240 TL), 3 deneme yaptık (makaleler 2.4k) 1 tanesi başarılı oldu diyelim. Başarıdan kastım sizin görselinizdeki ilk kazanç görseli 1.552 TL olan. 3.5k gider, 1.5k gelir riskli görünüyor. O yüzden eğitim ücretini revize etmeniz gerektiğine inanıyorum.