okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk mesajını kesinlikle düzeltmesin birçok konu açıkta var. 30 TL ye satmıyorsun insanlar gözü kapalı alsın 999 TL dediysen buna göre düzgün bir sunum yapman gerekiyor.

Açıkçası ilk konuda 999 TL + Aylık masraf yapıp kazanacağım hissine ben kapılmadım. Okuyanların %99u da inanmamıştır.
Merhaba,
konuda bir kaç eleştiriye müsade etmek net yanıtlar vermek ile hata yaptığım hissine kapılmaya başladım. özür dileyerek belirtiyorum mesajınızı çok anlamsız buldum. konu düzenlenebilir eksikler giderilebilir, bu kısım için teşekkür ederim düzgün sunum konusunda haklı olabilirsiniz üzerinden geçeceğim. ancak hislerinize göre %99 adına konuşmanız hoşuma gitmedi. hislerle değil verilerle ilerlemeyi tercih ediyorum.

konu ile ilgilenen diğer arkadaşlardan rica önceki mesajlarda oldugu üzere yine soruları net şekilde buradan yanıtlarım ancak başkaları adına konuşmamanızı forum genellemesi yapmamanızı rica ediyorum. eleştirilerin hepsine ciddi anlamda açıgım her cümleyi kelimeyi tek tek degerlendiren biriyim kendi şahsınız adına yapacağınız her türlü yorumu dikkate alırım ancak forumun %99 u şöyle inanmadı falan bunlar benim hoşuma giden cümleler değil. %99 buraya yazabilir onları da dinleriz cevaplarız.