Öncelikle hayırlı olsun. Takıldığım yerler var, açıklarsan sevinirim.
*40$'lık eğitim 999TL'nin içinde mi olacak?
*999TL'nin içinde Domain+Hosting+İçerik olacak mı? Yada bu rakama ne alacağız? Açıklamanda burası çok anlaşılır olmamış. Daha açık belirtirsen iyi olur.
*İçerik olacaksa kaç adet?
*40$ Aylık'tan kastın nedir?
Sonuç itibariyle paketi ilk aldığımızda neler alacağız? İleride de ücret ödeyecek miyiz?
Hit ne kadar sürede elde ediliyor? Siteler resim mi yoksa içerik ağırlıklı mı?
İşin içinde adwords var mı?
Tşk.ler.
* 40$ harici kullanıcıya ait
* bu rakama sadece derslere katılacaksınız başka bir dahil işlem yok
* niche sektöre uygun içerikler kategorinizin izin verdigi kadar 10-20 civarı
* bu program aylık 40$ her ay uzatmanız gerekir kullanacaksanız 1 ayda da gerekli verileri toplayabilirsiniz
Adnan üstad konunuz çok güzel olacağa benziyor. Yukarıda yazan arkadaşımın sorularının cevaplarını bende merak etmekteyim. Ayrıca ülkemizin kriz durumunu gözeterek eğer mümkün ise eğitimin fiyatını düşürmenizi rica ediyorum. Hem daha fazla arkadaşımız yararlanmış olur. Hem de diğer giderleri karşılamak adına daha rahat hareket edebiliriz.
* dikkate alacağım gelen tüm tepkileri ilginize teşekkürler
hocam yanlıs anlamayında bende sıfır sıte kurup pınterestten aylık 3k gelır getıren sıteler yapıyorum kendıme daha sonra da satıyorum . sızın gıbı bır kac arkadas daha var hep konunuza bakıyorum ama hic müdahil olmadım ama bu sefer fıyat konusunda epey ucmussunuz . yanı insanlara gosterecegınız bır kac taktik ve sıteye gereklı eklentı ve ıcerık olusturma vb icin 999tl istenilmez kanaatindeyim madem bılgılerını satacaksın barı uygun fıyata sat bılgılerın ucuzada gıtmemıs olur alacak kısı de cok fazla odeme yapma derdınden kurtulur . zaten alacak kısıler azıcık googleden arastırma yaptım mı bu egıtım alasını bulur. sadece 2 ay dan sonra gunluk minimum 10tl ve 6 ayın sonunda 3bin tl gelırlı sıteye sahıp olabilir.
* sevgili hocam bu sektörde site satılmaz site yapılır ben site satma işine sıcak bakmayan birisiyim . siz siteyapıp satıyorsunuz zihninizde belli bir çıta var yarın o çıtadan yüzlerce site çıkınca tıkanıp kalacaksınız. insanlar magdur olacak sektör daralacak siz köreleceksiniz. ancak eğitimde herkesin kafasına bir yeşil ışık yakar ucu açık farklı yollara çıkmasını sağlarsınız ortaya herkesin kendi hayal gücü ile bambaşka fikirler bambaşka projeler çıkar.
* ders kısmındayız işin ucuza gitmesini istemiyorum müşteri sıkıntım yok, google dan arayarak bulabileceğinizi düşünüyor iseniz buyrun arayın "niche sektör ile para kazanma" olarak bulduklarınızı paylaşın bizimle sizden alalım.
Öncelikle hayırlı olsun, ben kısadan sorularıma geçeyim

-Diğer eğitiminiz olan dil bilmeden 300-900 TL Kazanın eğitiminizden farkı nedir?
-Ayda 30$ eklentiyi hemen almak zorunlumu yoksa daha sonrada alınabilirmi?
-Bu eğitimde dil bilmemiz gerekiyormu?
-Niche kelime yakalama ile ilgili bir anlatım olacakmı?
-Fiyat belirlemek tabiki sizin kararınız ama biraz fazla değilmi 1000 TL?
-Bide size göre yani sizce boşluklara hangi rakamlar gelmelidir ? "Bu eğitimi alan kişilerin %(...) 'ı (.....) ayda 1000 TL'yi ekarde edebilirler." Misal %30, 6 ayda gibi.
* gökhan önceki egitimde belirttigin rakamların geçtiği bir yer yok bir rakam vaadi yok buranın altını çizelim.
*40 dolarlık program her ay alınması gerekiyor eger 1. ay işiniz bitmemiş ise
* teknik terimlere hakim olmanız lazım
* her detay mevcut kelime içerik hit
* şimdilik fazla olmasından yanayım aktifolarak satışa çıktıgı zaman bu gelen tüm tepkileri degerlendireceğim
* boşluklara rakam koymak benim işim değil bu sizin işiniz en kısa ve dogru yolu size iletmiş olacağım oradaki çıta size kalmış. kpss den kaç alırım dersanenize geleyim gibi sizi kabul eden bir dersane bulamazsınız. atanırsam geleyim 60 alırsam geleyim sanırım böyle şeyler mümkün değil