Champions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes çok biliyor Maşallah,herkes kral yahu çoğu arkadaş üstü kapalı bana giydirmiş.

Benim konumu adam akıllı okumamışssınız bile.Evet kazandırıyor herşey kanıtlı bir şekilde zaten bu birincisi.Sistemi alırken zaten incelersin herşeyi tüm gelirleri yapılan ödemeleri kar oranlarını vs.

İkinci olarak çoğu arkadaş bunu çocuk oyuncağı sanıyor.Normal bir işte 7 - 8 saat çalışıyorsan bu işede o kadar emek harcamalısın,sistemdeki üyelerle ilgilenmelisin canlı desteğe destek talebine sürekli yazıyorlar destek vermelisin ki alışveriş yapsınlar.Bu kafalarına göre atıp tutan arkadaşlar adsense gelirli site ile karıştırıyor sanırım bu SMM Panellerini.

Api servislerine para yatırayım ben dışarda gezeyim tozayım hergün eğleneyim sisteme günde 15 20 dakika bakayım aylık 5 6 bin tl getirsin öyle birşey yok ve İMKANSIZ.

Sabah saat 11 12 de oturacaksın sistemin başına talepleri cevaplayacaksın,cevaplamak için değil ama çözüme ulaştırmak için cevaplayacaksın.Canlı desteğin başında duracaksın,acil işinmi var dışarı çıktın mobilden açacaksın canlı desteğini ve destek taleplerini 15 20 dakikada bir yenileyeceksin bakacaksın gelmişmi talep.Öyle günde 1 saat ayırmayla kimse bu karları kazanamaz.

Herşeyden önemlide müşterilere karşı SABIRLI olacaksın yoksa kazanamazsın.

Önce sistemin işleyişini mantığını bir anlayın,bilmediğiniz şeyler hakkındada yorum yapmayın.
Sana giydirmedir senin gibi kaç satış konusu gördüm 3 haftadır bakıyorum satılan siteler hep aynı açıkça söylerdim giydirecek olsam ve herkesin satış sebebi aynı sadece senin konun da farklı araştırabilirsin satış konularına bakabilirsin