Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk eleştiri benden gelsin!
Niche konusunda yeni olduğunu, bir üyeden yardım olarak denemelerde bulunduğunu ve kazanç tablosunu referans göstererek eğitim satmayı düşünüyorsun.
Şimdi bu kadar kısa zamanda 999tl'ye eğitim satacak kadar profesyonelleştiğini düşünüyor musun?

Ekran görüntüsü paylaşmışsın 1 ayda ~2000 kazandığın görünüyor. Günlüğü hesap edebiliriz. Peki bu hitin organik siteye gelen hit olup olmadığını biz nereden bilelim? Bir yabancı site kurmuş olabilirsin, sitene az çok hitte gelmiş olabilir. Ben ne bileyim bu hiti Pinterest'ten mi yönlendirdin yada farklı sosyal ağları mı kullandın ya da direk %100 siteye gelen hitmi bunlar diye önce bir düşünmek lazım. Gösterim az olabilir ama ilgilenen biri bunu illa merak eder.

Masraf olarak sadece host domain ve eğitim giderleri olarak bahsetmişsin ama eğer bu kişi İngilizce bilmiyorsa ne yapacak bundan hiç bahsetmemişsin. Makaleyi mutlaka birine yazdırması gerekecek ve buda uzun vadede katlanılacak giderlerden birisidir. Kazanç var mı var belki ama bunları da söylemeniz gerekirdi.

Açıklamanda amatör olduğunu adeta haykırmışsın ama 999tl eğitim satıp birde her ay 40 dolar (223tl) sabit program ödemesinden bahsediyorsun. İstediğin fiyatı belirlemekte özgürsün ama bana göre şu yaptığın açıklamalardan ücreti çok uçuk buluyorum. Bir eğitime 5000'de verilir ama birinin arkasında bir backgroundu olur başarıları aldığı bir eğitim olur. Herşey açık şeffaf olur. 1ekran görüntüsü, kapalı 1 kutu açıklama bence bu ücreti hak etmiyor.

Görüşlerim bu şekilde.

Saygılar
Selamlar,
alanında uzmanlaşmış bu arkadaşın eğitimini pazarlıyorum sevgili hocam eğitim benim değil uğurcan'ın ses tonu ve sunumda başarılı olmadığını düşündüğü için ben çektim

hitin tamamının organik olduğunu yukarıda yazdığımı hatırlamıyorum ama bir açıklık getirelim hit ağırlıkla sosyal medya - takipçiniz sayfanız vs. olması gerekmiyor. ve bu sosyal medya pinterest facebook değildir, instapaper thumblr abidik gubidik antin kuntin yerler değil yeni yeni yepyeni şiyler r10 için

host domain ve makale olarak belirttim sanırım o kısmı atladınız.

kapalı kutunun ederini belirlemek fiyatlara gelen tepkileri ölçmek adına bir kaç gün önceden konumuzu açtık.fiyat konusunda prensiplerim nettir o yüzden kesin bir karar vereceğim 1k ya konuyu açıp 3-5 kişiden sonra düşürüp farklı insanlara daha ucuza satmak bana göre birşey değil. herkes için adil bir rakam uygumalamyı tercih ediyorum. emin olun her cümlenizi dikkate alacağım.
ilginiz için teşekkür ederim