Merhaba,
Sipariş numarasını alamadım cloudflare hatası ile karşılaştım Fakat sistem otmatik onaylamış verdiğiniz ücretsiz hosting hizmeti için teşekkür ederim.
Anladığım kadarıyla firma konuyu açıp siparişleri alıp sonrasında kafasına göre kapatıyor zaten belirtmişte.
"PoyrazHosting, ücretsiz sağlayacağı hostingleri seçmekte ve sebep belirtmeksizin hizmet vermeyi durdurmaktaki haklarını saklı tutar."
Adsense projem için ön hazırlık aşamasında maliyeti en aza indirmek adına çalışma yapmak için ücretsiz paketi aldım aynı zamanda hosting kalitesine bakıp paketi ücretli olarak upgrade edebilirdim. yaklaşık 4 5 saat uğraş sonucu birşeyler yaptım emek harcadım az önce siteye giriş yapamadım host paketim iptal edilmiş üzücü tabi ama ders oldu bana yinede teşekkür ederim.
"Kesintisiz ve kaliteli hizmet vererek mükemmelliği aramaktayız. Uzman kadromuz ve son teknoloji altyapımız ile en iyi hizmeti en iyi şekilde sunabilmek için çok çalışıyoruz."
Güzel çalışmalar dilerim..
Merhaba,
Rahatsızlık için özür dileriz, firmamıza destek talebi oluşturursanız ekip arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır.
Kontrol sağladığımızda sipariş numarası belirtilmediği için ve kampanyamız R10 kullanıcılarına özel olduğu için dışarıdan sipariş edilen olası kayıtları önlemek için iptal edilmiş.
Hizmetiniz tekrardan faal duruma getirildi.